Ο Έλληνας νεαρός, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη, στη συνέχεια και στην συνέχεια το 2020 αγωνίσθηκε στην ομάδα της Τρίγλιας

Ο Ηρακλής κατάφερε να κάνει δικό του τον Παναγιώτη Σεγκιεργκη, που για αρκετά χρόνια ήταν ποδοσφαιριστής στην ομάδα του Άρη.

Η ομάδα του Ηρακλή, προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ οι άνθρωποι των Κυανόλευκων, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ. Έτσι οι Κιτρινόμαυροι μετά από ισάριθμα χρόνια, άφησαν ως ελεύθερο τον εξαιρετικό παίκτη, αλλά και μεγάλο ταλέντο τον Παναγιώτη Σεγκιερκή.

Οι Κυανόλευκοι βλέποντας το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή ελεύθερο στην αγορά, κινήθηκαν αστραπιαία και τον έκαναν δικό τους, θέλοντας να δείξουν, ότι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του, αλλά και ότι θα βοηθήσει την ομάδα στους νέους στόχους που έβαλε ενόψει του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας νεαρός, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Άρη, στη συνέχεια και στην συνέχεια το 2020 αγωνίσθηκε στην ομάδα της Τρίγλιας, ενώ στην πορεία γύρισε πάλι πίσω στην ανδρική ομάδα του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

“Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Σενγκιέργκη. Γεννημένος στις 23 Ιουνίου 2001 αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Άρη, όπου έγινε και επαγγελματίας.Το 2020 δόθηκε δανεικός στην Τρίγλια και στην συνέχεια επέστρεψε στον Άρη.

Η ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”

“Είναι χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Ηρακλη. Είναι ιστορική ομάδα και φέτος έχουμε υψηλούς στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Αυτό όμως θα γίνει με σκληρή δουλειά, αγώνα με αγώνα ώστε στο τέλος να τα καταφέρουμε. Από την μεριά του θα προσπαθήσω για να βοηθήσω να τα καταφέρουμε για να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεταγραφές

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ηρακλής

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν