Μοιρασιά στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 16η φορά που εμφανίστηκε ισοπαλία στο ντέρμπι με γηπεδούχο τον Άρη.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν ο αγώνας που τράβηξέ τα περισσότερα βλέμματα. Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Πολύ καλό ρυθμό είχε αποκτήσει ο αγώνας στο δεύτερο μέρος με τον Άρη να παρουσιάζεται καλύτερος σε αυτό το διάστημα. Μετά το 55′ έκλεισε ο διακόπτης και χάθηκε ο καλός ρυθμός που υπήρχε στον αγώνα.

Μοιρασιά στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 16η φορά που εμφανίστηκε ισοπαλία στο ντέρμπι με γηπεδούχο τον Άρη.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα:

«Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση και από τις δύο ομάδες. Υπήρχε μεγάλη θέληση που κάποιες φορές μας οδήγησε σε σύγχυση ενώ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει διαφορετικές αποφάσεις.

Η ομάδα που θα σκόραρε πρώτη θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες, είχαν κάποιες επικίνδυνες καταστάσεις αλλά χωρίς να μας απειλήσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο πέραν του πέναλτι των αντιπάλων, είχαμε μεγάλη ευκαιρία και εμείς με τον Μπράντον Τόμας. Είχαμε τρεις χαρακτηριστικές φάσεις για να σκοράρουμε.

Κρατάω το πνεύμα που δείξαμε. Φτιάχνουμε ένα καινούργιο γκρουπ. Θέλουμε να δείξουμε τη νοοτροπία μας και να δυναμώσουμε το γκρουπ μας.

Εφόσον δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, δεν το χάσαμε το παιχνίδι. Δεν τους αφήσαμε να μας δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες. Είμαι ικανοποιημένος αν και θα ήθελα ένα διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού από εμάς».

Για την ένταση στο φινάλε: «Ήταν μια πρόκληση από τους αντίπαλους παίκτες και νομίζω από τον Νταμπό. Προκάλεσε την αποβολή του Ελ Καντουρί. Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Δείτε το φρύδι του Νέλσον Ολιβέιρα που “άνοιξε”».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ