Μοιρασιά στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 16η φορά που εμφανίστηκε ισοπαλία στο ντέρμπι με γηπεδούχο τον Άρη.

Το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ήταν ο αγώνας που τράβηξέ τα περισσότερα βλέμματα. Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Πολύ καλό ρυθμό είχε αποκτήσει ο αγώνας στο δεύτερο μέρος με τον Άρη να παρουσιάζεται καλύτερος σε αυτό το διάστημα. Μετά το 55′ έκλεισε ο διακόπτης και χάθηκε ο καλός ρυθμός που υπήρχε στον αγώνα.

Μοιρασιά στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. 16η φορά που εμφανίστηκε ισοπαλία στο ντέρμπι με γηπεδούχο τον Άρη.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη αμέσως μετά την λήξη του αγώνα:

«ήταν δύσκολη εβδομάδα για μας. Αλλάξαμε την προπόνησή μας, μιλήσαμε με τα παιδιά και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε την ψυχολογία τους. Προσπαθήσαμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι κατά κράτος πέραν του χαμένου πέναλτι. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ακολούθησαν το πλάνο. Είχαν διάθεση, ήθελαν να κερδίσουν και να ευχαριστήσουν τον κόσμο αλλά μας έλειψε το γκολ»

Aπόδοση του Μαζικού. «Ο Μαζικού ήρθε λίγο πριν γυρίσουμε στην Αυστρία. Είναι μια χαρά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση έπρεπε να πάρει ευκαιρία βάσει των όσων βλέπουμε στην προπόνηση και νομίζω ότι ήταν από τους καλύτερους παίκτες».

Άντρε Γκρέι. «δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε είχε να κάνει με το χαμένο πέναλτι. Θέλαμε έναν πιο φρέσκο παίκτη για να τρέξει περισσότερο»

Τι άλλαξε στην προπόνηση. «Δουλέψαμε και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας αλλά και επιθετικά. Γνωρίζοντας τα αδύνατα και δυνατά σημεία της ομάδας προσπαθήσαμε να τα καλύψουμε μέσω της αμυντικής λειτουργίας».

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα