Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Εθνική της πατρίδας του, με την αποστολή της Σουηδίας να συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο. Το μεσημέρι της Τρίτης η Εθνική Σουηδίας θα έχει τον ηγέτη της. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής του, για τα προσεχή ματς, με τον 39χρονο φορ να βρίσκεται εντός […]

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια στην Εθνική της πατρίδας του, με την αποστολή της Σουηδίας να συμπεριλαμβάνει και τον ίδιο.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Εθνική Σουηδίας θα έχει τον ηγέτη της. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στην αποστολή της Εθνικής του, για τα προσεχή ματς, με τον 39χρονο φορ να βρίσκεται εντός αυτής.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση με την επιστροφή του «Ίμπρα»:

Τελευταία συμμετοχή του Σουηδού σούπερ σταρ ήταν στο Euro 2016, ενώ πλέον στόχος του είναι το Euro 2021.

Κλήθηκε για τα προσεχή ματς των προκριματικών του Μουντιάλ 2022 και για τα ματς απέναντι στη Γεωργία (25/3), Κόσοβο (28/3) και το φιλικό με την Εσθονία (31/3). Άκρως λογική η κίνηση της Εθνικής ομαδας, καθώς ο Ζλάταν διανύει τρομερή σεζόν με τη Μίλαν.

Έχει πετύχει 16 τέρματα στα 39 του χρόνια και κρατά την ομάδα του όρθια, σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο «Ίμπρα» πάντως δε σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ειδικά όταν δε σταματάει να τα «παστελώνει». Ακόμα και στα 39… κάνει τη διαφορά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ