Αργεντινή - Γαλλία: Απίστευτο! Καταγγελία για τηλεκατευθυνόμενες μπάλες στον τελικό! Όλα ανοιχτά!

Χαμός στον μεγάλο τελικό  Παγκοσμίου Κυπέλλου, ανάμεσα σε Γαλλία και Αργεντινή. Αργεντινή – Γαλλία: Απίστευτο! Καταγγελία για τηλεκατευθυνόμενες μπάλες στον τελικό! Όλα ανοιχτά! 

Το Διεθνές Δικαστήριο Εγκλημάτων (Ιντερπόλ), θα ξεκινήσει έρευνα με τη FIFA μετά από υποψίες ότι η μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου περιείχε τηλεχειριστήρια για να αλλάξει την πορεία της, ελεγχόμενη από ένα μυστικό δωμάτιο κάτω από το γήπεδο, όπου οι οθόνες και οι ελεγκτές κινούσαν την μπάλα. εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Αργεντινής

Σύμφωνα με τις έρευνες, όλα ξεκίνησαν όταν αρκετός κόσμος είδε την μπάλα από το σουτ του Κόλο Μουανί να παίρνει περίεργη τροχιά. Σε ένα σουτ που φαίνονταν αδύνατον να πιαστεί.

Τα πλάνα μάλλον κάνουν ακόμη περισσότερο περίπλοκη την κατάσταση, καθώς μας προβληματίζουν όλο και περισσότερο για την αφύσικη τροχιά της μπάλας.

Εάν αποδειχθεί η κατηγορία κατά της Αργεντινής, το Παγκόσμιο Κύπελλο θα επιστραφεί από αυτήν και θα εξεταστεί αργότερα σε ποια χέρια θα φτάσει.

Μπορεί όλο αυτό να φαντάζει κάπως τραβηγμένο. Τα όργανα τα οποία εμπλέκονται όμως αποδίδουν μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτή που φαντάζεται ο κόσμος.

Για να δούμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Legends

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ