Μπαπέ και Ρεάλ ξανά σε συζητήσεις. Από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης είναι ελεύθερος. Για να συζητήσει με άλλες ομάδες. Καθώς με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Θα αποχωρήσει από το Παρίσι. Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας AS στην Ισπανία. Η Ρεάλ θα κάνει την πρότασή της στον Μπαπέ. Με τον ερχομό της νέας […]

Μπαπέ και Ρεάλ ξανά σε συζητήσεις. Από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης είναι ελεύθερος. Για να συζητήσει με άλλες ομάδες. Καθώς με την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Θα αποχωρήσει από το Παρίσι.

Όπως αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας AS στην Ισπανία.

Η Ρεάλ θα κάνει την πρότασή της στον Μπαπέ. Με τον ερχομό της νέας χρονιάς και θα περιμένει ως τις 15 Ιανουαρίου. Την απάντησή τους. Καθώς θέλουν να προχωρήσουν με τον σχεδιασμό της νέας σεζόν. Χωρίς καμία καθυστέρηση.

Σημειώνεται, επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα ότι μετά τις 15 Ιανουαρίου. Οι άνθρωποι της «βασίλισσας» θα στραφούν στον Έρλινγκ Χάαλαντ. Εκμεταλλευόμενοι τη ρήτρα των 200 εκατομμυρίων ευρώ. Που φέρεται να έχει ο Νορβηγός στο συμβόλαιό του. Με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και του επιτρέπει να αποδεσμευτεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ