Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που βγήκε κατά την διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της. 

Γουάντα Νάρα και Μάουρο Ικάρντι ήταν το πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι του ποδοσφαίρου. Ίσως αυτοί και εκείνο της Σακίρα με τον Πικέ. Και τα δύο μας τελειώσαν.

Εδώ και καιρό Ικάρντι και Νάρα μας απασχολούσαν για τα οικογενειακά τους. Με απάτες, χωρισμούς, επανασυνδέσεις και σήριαλ που θυμίζουν τηλεόραση.

Πλέον, οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως κάνουν λόγο για νέο αμόρε για την Νάρα.

Η οποία ξεπερνάει τον Μάουρο σε νέες αγκαλιές.

Η Γουάντα έχει ήδη βρει αλλού παρηγοριά. Μιλάμε για κάτι που βγήκε κατά την διάρκεια των ταξιδιών που έκανε στην Αργεντινή για διάφορες δουλειές, για να προωθήσει τα καλλυντικά της. 

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Αργεντινή θέλουν τον  τον Μαρτίν Παγέρο της Μπόκα να είναι ο νέος εκλεκτός.

Ο 24χρονου μέσος της Μπόκα Τζούνιορς, Μαρτίν Παγέρο, είναι ο νέος; άντρας στην ζωή της και την αποκάλυψη αυτή έγινε από τη δημοσιογράφο, Πία Σο, μέσω του τηλεοπτικού προγράμματος “LAM“.

“Πέρασαν μία βραδιά μαζί στο νυχτερικό κέντρο Afrika. Γέλασαν, ήπιαν και χόρεψαν μαζί”, είπε στον αέρα της εκπομπής η εν λόγω δημοσιογράφος, με τη συνάδελφό της, Γιανίνα Λατόρε, να λέει από την πλευρά της τα εξής:

“Εδώ και εβδομάδες υπάρχει ένα άτομο, ένας άνδρας που δεν γνωρίζω, που θέλει να μου πουλήσει πληροφορίες σχετικά με την Γουάντα Νάρα και έναν άλλον ποδοσφαιριστή, αλλά προφανώς δεν είμαι διατεθειμένη να πληρώσω”.

Η πρώην σύζυγος του Μάουρο Ικάρντι, σeξι μάνατζερ από την Αργεντινή της αρέσει να προκαλεί με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, και να είναι μόνιμα στον αφρό της δημοσιότητας. Αρνητική θετική δεν την πολυνοιάζει. 

Δεν είναι τυχαίο που οι ακόλουθοι της  ζωή να έχουν έχουν ξεπεράσει τα 7 εκ στο insta. 

Μπορεί ο Μάουρο Ικάρντι να το παλεύει στην Γαλατά, αλλά η πρώην σύζυγος του είναι αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις.

Δεν δίνει δεκάρα για την λογοκρισία που δέχεται κατά καιρούς και ανεβάζει φωτογραφίες πολύ συχνά που σε προκαλούν, Και αυτό της αρέσει. Και για αυτό το κάνει. 

«Καυτές» είναι οι εξελίξεις στην σχέση του Ικάρντι & της Νάρα. Η απιστία, ο προσωρινός χωρισμός, η «συγγνώμη» και η επανασύνδεση και ξανά χωρισμός…έχουμε μπερδευτεί και εμείς.

Σας βρήκαμε ορισμένα αφιερώματα που έχουν γίνει για την αφεντιά της.










Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για SuperLig

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γαλατάσαραϊ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ