Η επιστροφή του Σέρχιο Αγουέρο στα γήπεδα είναι γεγονός, αλλά σε άλλο πόστο.

Ο Σέρχιο Αγουέρο επιστρέφει στα γήπεδα. Όχι δεν ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά θα βρίσκεται στον χώρο από άλλο πόστο. Ο πρώην επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Αργεντινής, κρέμασε τον Δεκέμβριο τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Αργεντινός ήταν μόλις σε ηλικία μόλις 33 ετών και διαγνώστηκε με καρδιακή πάθηση. Για το λόγο αυτό «αναγκάστηκε» να εγκαταλείψει τα γήπεδα. Ωστόσο, δεν τα παρατάει.

Επιθυμεί να παραμείνει στα γήπεδα και μάλιστα συμφώνησε με την ομοσπονδία της Αργεντινής να ταξιδέψει με την αποστολή της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του Κατάρ. Ως τι; Ως μέλος στο προπονητικό επιτελείο του Λιονέλ Σκαλόνι.

Μιλώντας στο TyC Sports, ο Αγουέρο αποκάλυψε ότι θα βρεθεί στο πλευρό της «αλμπισελέστε» στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. «Την επόμενη εβδομάδα θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες. Ίσως πάω και στην κλήρωση των ομίλων», δήλωσε.

Από εκεί και πέρα, ο Κουν τόνισε ότι «δεν βλέπω ποδόσφαιρο πια. Αλλά θέλω να παίξω και δεν το κάνω επειδή φοβάμαι. Το να επιστρέψω περνά από το μυαλό μου αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ