Το πέρασμα του Σέρχιο Ράμος από την  Παρί φαίνεται πως δεν θα μνημονεύεται για καιρό. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αποδειχθηκε πως δεν ταιριάζει καθόλου στο στυλ των «Παριζιάνων». Όχι πως έχει παίξει και καθόλου. Αλλά λέμε… Ο 35χρονος έμεινε αρκετά πίσω μετά τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν. Με τον Μάουρο Ποτσετινο να μην τον […]

Το πέρασμα του Σέρχιο Ράμος από την  Παρί φαίνεται πως δεν θα μνημονεύεται για καιρό.

Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός αποδειχθηκε πως δεν ταιριάζει καθόλου στο στυλ των «Παριζιάνων». Όχι πως έχει παίξει και καθόλου. Αλλά λέμε…

Ο 35χρονος έμεινε αρκετά πίσω μετά τον τραυματισμό του στην αρχή της σεζόν. Με τον Μάουρο Ποτσετινο να μην τον υπολογίζει και να δυσανασχετεί με την παρουσία του στην ομάδα.

«Το επίπεδο στην Παρί Σεν Ζερμέν, ειδικά στην άμυνα, είναι σπουδαίο. Έχουμε τον Μαρκίνιος και τον Κιμπεμπέ. Ο Σέρχιο βρίσκεται σε πολύ καλή επίπεδο όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση.

Θέλει να παίξει; Θα πρέπει να δείξει στις προπονήσεις της ομάδας ότι έχει μία θέση στην αρχική 11αδα» ανέφερε.

Η επιστροφή του τον Δεκέμβριο ηρέμησε κάπως τους οπαδούς της Παρί. Ένα μήνα μετά όμως ο έμπειρος στόπερ βρίσκεται σταθερά στον πάγκο και ετοιμάζεται ή για άλλη ομάδα ή για φινάλε καριέρας.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ