Ποδοσφαιριστές με μεγάλα ονόματα, που πήγαν με ύμνους στις ομαδες τους και με τσουβάλια λεφτά,  για τους οποίους πληρώνεται μια περιουσία μόνο και μόνο για να κάνουν την διαδρομή πάγκου – κερκίδας. Άτιμη ζωή και παλιοκοινωνία. Η τέλεια δουλειά μήπως; Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης Μεσούτ Οζίλ Ο Γερμανός είναι ξένο σώμα στην Άρσεναλ, και η έκφραση […]

Ποδοσφαιριστές με μεγάλα ονόματα, που πήγαν με ύμνους στις ομαδες τους και με τσουβάλια λεφτά,  για τους οποίους πληρώνεται μια περιουσία μόνο και μόνο για να κάνουν την διαδρομή πάγκου – κερκίδας. Άτιμη ζωή και παλιοκοινωνία. Η τέλεια δουλειά μήπως;

Επιμέλεια: Τσιλιώτης Αλκιβιάδης

Mesut 2.0: Bringing Ozil in from the cold might be a game-changer - Eurosport

Μεσούτ Οζίλ

Ο Γερμανός είναι ξένο σώμα στην Άρσεναλ, και η έκφραση ότι είναι μέσα σε ενα χρυσό κλουβί ταιριάζει απόλυτα στην κατάστασή του.  Η άφιξη του Μάικλ Αρτέτα στην Άρσεναλ, η οποία φάνηκε αρχικά καλό για αυτόν, δεν έλυσε τελικά τίποτα, και πήγε ακόμα χειρότερα, αυτή η σεζόν, αφού στην Πρέμιερ απολαμβάνει τους αγώνες από την κερκίδα, και στο Europa League από τον καναπέ του σπιτιού του. Ο μισθός του πρώην παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, είναι κοντά στα 22 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, δεν δέχτηκε την μείωση και υπάρχει ξεκάθαρα μια πολεμική κατάσταση μεταξύ ποδοσφαιριστή και Άρσεναλ.

Στο επίκεντρο για τη Ρεάλ ο… κιμπάρης Αζάρ - Ειδήσεις - νέα - Το Βήμα Online

Εντέν Αζάρ

Έφτασε ως σωτήρας, ο Αζάρ και επρόκειτο να είναι ο διάδοχος του Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ρεάλ χρειάστηκε να δαπανήσει 100 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τα μπόνους για να ντύσει στα λευκά τον Εντέν Αζάρ. και του δίνει 13 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, αλλά ο Βέλγος έχασε 35 αγώνες όλοι λόγω τραυματισμοί. Η δεύτερη σεζόν του δεν ξεκίνησε καλύτερα, επέστρεψε με παραπανίσια κιλά, ξανά τραυματισμοί και τελικά χρειάστηκαν να περάσουν 392 ημέρας για να πετύχει το δεύτερο γκολ με την Ρεάλ. Ο Εντέν είναι υπό πίεση ακριβώς όπως το επόμενο άτομο σε αυτήν τη λίστα.

Αρκετά πια με τον Ουσμάν Ντεμπελέ!

Ουσμάν Ντεμπελέ

Έφτασε στην Καταλονία με ετήσιο μισθό 14 εκατομμυρίων δολαρίων, ο Ουσμάν είναι βαρίδι για το μπάτζετ της Μπάρτσα, ειδικά επειδή δεν χρησιμοποιείται τακτικά.  Ο Λουίς Σουάρες είχε δηλώσει  ότι ο Ντεμπελέ πρέπει να επικεντρωθεί στο ποδόσφαιρο και να εμπνευστεί από τον επαγγελματισμό της Μπαρτσελόνα, αφού οι κακές γλώσσες λένε ότι τα βράδια μένει άυπνος παίζοντας παθιασμένα παιχνίδια στον υπολογιστή του. Είχε πολλούς και συχνούς τραυματισμούς, χάνοντας 66 παιχνίδια για την Μπαρτσελόνα. Με τον Κούμαν πήρε ακόμα μια ευκαιρία και μάλλον η τελευταία του, αλλά ακόμα απέχει πάρα πολύ για να θεωρηθεί ο αντικαταστάτης του Νειμάρ.

Ο Φαν Ντε Μπεκ με τη φανέλα «34» του Νούρι | ενότητες, αθλητισμός | Real.gr

Ντάνι Βαν ντε Μπεκ

Αναμενόταν να είναι η υπογραφή του καλοκαιριού στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, ο πρώην παίκτης του Άγιαξ δεν είχε ούτε ένα ξεκίνημα στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν, η Γιουνάιτεντ πήγε και αγόρασε τον ολλανδό, για να του πληρώνει 7 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, και να κάθεται μεταξύ πα΄γκου και κερκίδας. Αυτές είναι οι καλές μεταγραφές που θα ξαναφέρουν στην κορυφή τηην Γιουνάιτεντ;

Ο αξιοσέβαστος κύριος Χουάν Μάτα | PlanetFootball - Αφιερώματα & Man. United | gazzetta.gr

Χουάν Μάτα

Ο Ισπανός έκανε εξαιρετικο ξεκίνημα με  τους κόκκινους διαβόλους όταν ξεκίνησε στο Ολντ Τράφορντ, αλλά πλέον ο Μάτα έχει γίνει παίκτης πάγκου στην Γιουνάιτεντ, με τρέχοντα μισθό  8 εκατομμυρίων δολαρίων τη σεζόν, αφού ο πρώην παίκτης της Τσέλσι δεν είναι πλέον στα σχέδια του Σόλσκιερ, και έχει μόνο δύο εμφανίσεις ως βασικός. Ο Μουρίνιο ίσως είναι ο σωτήρας της Γιουνάιτεντ, αν τον πάρει στην Τότεναμ τον Ιανουάριο, όπως λέγεται. Ακόμα ένα κακό για τον Χουάν Μάτα που έβαλε λουκέτο στο εστιατόριο του.

Christian Eriksen Has 3 Months To Convince Inter Or Else A Transfer In January Possible Italian Media Claim

Κρίστιαν Έρικσεν

Ο Έρικσεν έχει ήδη αποκαλύψει ότι δεν θέλει να παραμείνει στην Ίντερ μόνο στον πάγκο ολόκληρη τη σεζόν, με τον Αντόνιο Κόντε έχοντας ελάχιστες εμφανίσεις αλλά με μισθό 16 εκατομμυρίων δολαρίων, που κοστίζει πολύ ακριβά για την μέχρι τώρα σχεδόν μηδενική προσφορά του. Και που να δέτε τι γίνεται με τον επόμενο ποδοσφαιριστή. Κλάμα….

Ο Ντράξλερ για το πως κατέληξε στη Βόλφσμπουργκ | Huli

Τζούλιαν Ντράξλερ

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η Παρί είχε προσπαθήσει να απαλλαγεί από το μεγάλο κόστος που εχει ο Ντράξλερ, και πρέπει να πούμε ότι ο παίκτης απολαμβάνει το συμβόλαιο του στην Γαλλική ομάδα, όπου κερδίζει 8 εκατομμύρια δολάρια ετησίως, ενώ κάθεται στον πάγκο. Είναι θετικό το γεγονός ότι τα καθίσματα θερμαίνονται στο Parc de Prince.

Εκτός αποστολής ο Κέπα! - overfm.gr

Κέπα Αριζαμπαλάγκα 

Ο Ισπανός έφτασε στο Λονδίνο για την Τσέλσι, ως ο ακριβότερος τερματοφύλακας στον κόσμο, ήρθε με  94 εκατομμυρίων δολαρίων και μισθό 9 εκατομμυρίων δολαρίων ανά σεζόν, και ο Λαμπαρντ είχε ποντάρει πολλα σε αυτόν αλλά από το καλοκαίρι ο Εντουάρντ Μεντί έχει αφήσει τον Ισπανό διεθνή στον πάγκο, και αφού προηγουμένως έκανε πάρα πολλά λάθη.

Όχι μόνο αυτοί, αλλά  και αρκετοί άλλοι είναι στο περιθώριο των ομάδων τους, αλλά πληρώνονται με ένα σκασμό λεφτά.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ