Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε κρυφά στο Μιλάνο. Ξεκινώντας μια εβδομάδα γεμάτη επισκέψεις και ιατρικές εξετάσεις. Χθες συνάντησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ιντερ, Τζουζέπε Μαρότα. Στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ιταλίας, για να προγραμματίσουν τις μελλοντικές κινήσεις. Ο Δανός διεθνής δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Και έχει […]

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Κρίστιαν Έρικσεν επέστρεψε κρυφά στο Μιλάνο. Ξεκινώντας μια εβδομάδα γεμάτη επισκέψεις και ιατρικές εξετάσεις.

Χθες συνάντησε τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ιντερ, Τζουζέπε Μαρότα. Στα γραφεία της πρωταθλήτριας Ιταλίας, για να προγραμματίσουν τις μελλοντικές κινήσεις.

Ο Δανός διεθνής δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο. Και έχει δηλώσει ότι θα ήταν ευτυχής να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά.

Σήμερα θα βρεθεί στο Appiano Gentile για να χαιρετήσει τους παλιούς συμπαίκτες του, ενώ οι προγραμματισμένες εξειδικευμένες εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν αύριο στο Καρδιολογικό Κέντρο Monzino.

Θυμίζουμε πως η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο φετινό EURO συγκλόνισε όλη την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ