Η καρδιά του Κρίστιαν Έρικσεν πήγε να μας κάνει… καρδιακούς όλους στο EURO. Η σκηνή της κατάρρευσής του στο ματς με τη Φινλανδία ήταν συγκλονιστική. Το ίδιο και ο τρόπος με τον οποίο κρατήθηκε εν τέλει στη ζωή. Από τις προσπάθειες του αρχηγού της Δανίας, Σίμον Κιάερ και του ιατρικού προσωπικού του γηπέδου… https://youtu.be/umABrrTnDu8?t=4 Σήμερα, […]

Η καρδιά του Κρίστιαν Έρικσεν πήγε να μας κάνει… καρδιακούς όλους στο EURO. Η σκηνή της κατάρρευσής του στο ματς με τη Φινλανδία ήταν συγκλονιστική. Το ίδιο και ο τρόπος με τον οποίο κρατήθηκε εν τέλει στη ζωή. Από τις προσπάθειες του αρχηγού της Δανίας, Σίμον Κιάερ και του ιατρικού προσωπικού του γηπέδου…

https://youtu.be/umABrrTnDu8?t=4

Σήμερα, με βηματοδότη πλέον στο στήθος, ο άσος της Ίντερ, αποδεικνύει ότι, αν και τον πρόδωσε για λίγο μέσα στο γήπεδο, η καρδιά του είναι μεγάλη.

Ίντερ καλεί Έρικσεν

Η διοίκηση της Ίντερ ενημέρωσε τον Δανό άσο να πάει στο προπονητικό κέντρο την επόμενη εβδομάδα και να έχει μια πρώτη γνωριμία με τον νέο προπονητή Σιμόνε Ιντζάγκι. Αλλά ο κυριότερος λόγος είναι να περάσει από σειρά εξονυχιστικών εξετάσεων για να βρεθεί το πρόβλημα, και να αποφανθούν αν μπορεί να ξαναπαίξει στην ομάδα.

Είναι δεδομένο ότι έχει τις ευχές όλου του κόσμου, αλλά και η ζωή του χρωστάει κάτι, και θα πρέπει να του το δώσει.

Φιλανθρωπικό έργο

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα  tv2fyn.dk ο Έρικσεν και η σύζυγός του, Σαμπρίνα βοηθούν στην ανέγερση ενός ιδρύματος για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι οι κύριοι χρηματοδότες αυτού του προγράμματος.

Το ίδρυμα θα αφορά σε παιδιά με σύνδρομο Down. Το όλο πρότζεκτ ονομάζεται “The Good Life”. Η μάνατζέρ του, Πία Μπέκερ εξήρε την συνδρομή του Έρικσεν στην προσπάθεια και τόνισε ότι η σημασία της είναι μεγάλη.

Μόνο συγχαρητήρια αξίζουν στον ποδοσφαιριστή για την κίνησή του, που δείχνει ότι ίσως μετά την περιπέτειά του, εκτιμά διαφορετικά το δώρο της ζωής.

Η διάσωσή του μέσα στο γήπεδο, άλλωστε, αποτέλεσε έναν μικρό ιατρικό άθλο. Μέσα στην ατυχία του, ο Έρικσεν στάθηκε τυχερός, που έτυχε άμεσης βοήθειας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ