Λέτε να γίνει η νέα Μάντσεστερ Σίτι του ιταλικού πρωταθλήματος;

Η Μίλαν εξαγοράστηκε πριν από τέσσερα χρόνια από Αμερικανούς επενδυτές, αλλά δεν αποκλείεται να αλλάξει και πάλι ιδιοκτησιακό καθεστώς. Λέτε να γίνει η νέα Μάντσεστερ Σίτι του ιταλικού πρωταθλήματος;

Και εξηγούμαστε…

Αφενός η Elliott Management Corporation δεν είναι αρνητική να πουλήσει τους «ροσονέρι», με το αζημίωτο βέβαιο. Τουτέστιν, για ένα δισεκατομμύριο ευρώ!

Εταιρία διαχείρισης επενδύσεων από το Μπαχρέιν έχει ήδη καταθέσει πρόταση στους Αμερικανούς ιδιοκτήτες των Μιλανέζων, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Η InvestCorp προσφέρει το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο. Δύσκολα μπορεί κάποιος να αρνηθεί, πόσο μάλλον από τη στιγμή που η Elliott Management Corporation δεν δείχνει διατεθειμένη να συνεχίσει να ασχολείται με τη Μίλαν.

Η εταιρία έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της UEFA για το κατά πόσο εμπλέκεται ακόμα στα διοικητικά της Λιλ. Δεν θεωρείται καθόλου τυχαία η εμφάνιση της InvestCorp, καθώς η ομάδα φαίνεται να έχει βγει, έστω και… αθόρυβα, στο σφυρί.

«Το fund Investcorp από το Μπαχρέιν είναι σε αποκλειστικές συζητήσεις για την αγορά της Μίλαν για 1,1 δισ. δολάρια. Η Investcorp ιδρύθηκε το 1982 και προσφέρει ένα ποικίλο και πραγματικά παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο επενδύσεων και διαχειρίζεται περισσότερα από 42 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία σε όλο τον κόσμο», αναφέρεται από το εππίσημο τουίτερ της πρεσβείας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ