Η καρδιά των "ροσονέρι" πήγε στη θέση της. Ο Πάολο όχι μόνο μένει -μαζί με το συνεργάτη του- αλλά, όπως λένε τα ρεπορτάζ ετοιμάζει για... αριβάρισμα στο Μιλάνο μια τετράδα εξαιρετικών παικτών που μπορούν να ενισχύσουν σοβαρά κάθε θέση της ομάδας...

Μίλαν: Διπλή χαρά για… κουαρτέτο και Μαλντίνι! Η αλλαγή ιδιοκτησίας στη Μίλαν, όπως και να το κάνουμε, έβαλε σε μια μικρή ανησυχία τους φίλους της ομάδας. Η επιστροφή στους τίτλους μετά από 11 χρόνια, για τους τιφόζι ενός τόσο μεγάλου συλλόγου πρέπει να είναι η απαρχή. Το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα. Και επ’ αυτού, δύο μικρά… άγχη, τα είχαν.

Το πρώτο ήταν το αν ο Τζέσε Καρντινάλε θα είναι λίγο πιο “έξω καρδιά” -για να το θέσουμε έτσι- με τα λεφτά απ’ ότι η Elliott Management. Το δεύτερο ήταν αν και η νέα διοίκηση θα έδινε το “ΟΚ” στον Πάολο Μαλντίνι (και τον συνεργάτη του, Φρεντερίκ Μασάρα) να συνεχίσουν το, πραγματικά πολύ επιτυχημένο έργο τους.

Το δίδυμο έφερε στη Μίλαν εξαιρετικής ποιότητας υλικό για το μπάτζετ που είχε στη διάθεσή του. Η ομάδα κατέβασε πολύ το μέσο όρο ηλικίας της, αλλά παρέμεινε ανταγωνιστική ως το τέλος. Και οι φίλοι της θα ήθελαν να δουν αυτό το έργο να συνεχίζεται χωρίς προσκόμματα. Όπως φαίνεται… έτσι ακριβώς και θα γίνει.

Νιτβόκ Οριγκί, ο πρώτος στόχος για τα άκρα της επίθεσης

Πληροφορίες από την Ιταλία λένε μάλιστα ότι ο Μαλντίνι όχι απλώς μένει στην ομάδα αλλά (προφανώς με το ΟΚ της νέας ιδιοκτησίας) ετοιμάζεται να φέρει στο Μιλάνο κι ένα εξαιρετικό… κουαρτέτο, που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Με πρώτο “βιολί” σ’ αυτό, βέβαια, τον Ντιβόκ Οριγκί, που, μετά από 8 χρόνια στο δυναμικό της (είτε εκεί είτε σε δανεισμούς) έμεινε ελεύθερος από τη Λίβερπουλ.

Ο ήρωας του ημιτελικού του 2019 με τη Μπαρτσελόνα, με τα δύο γκολ του (και το 2ο του τελικού απέναντι στην Τότεναμ) φεύγει από το λιμάνι με τίτλους και την αγάπη της κερκίδας δεδομένη. Αλλά στα 27 του (τα έκλεισε τον Απρίλιο) και με όρεξη να παίξει ως βασικός. Μια εξαιρετική προσθήκη στα άκρα -και- για τη Μίλαν.

Ρενάτο Σάντσες και Σβεν Μπότμαν για κέντρο-άμυνα

Δεύτερος στόχος, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα είναι ο Ρενάτο Σάντσες και ο Σβεν Μπότμαν από τη Λιλ. Ο διεθνής Πορτογάλος χαφ κλείνει τα 25 του τον Αύγουστο και μένει ελεύθερος του χρόνου. Η χρηματιστηριακή του αξία είναι γύρω στα 28.000.000, αλλά μπορεί, από το χειμώνα, να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει, οπότε ο Μαλντίνι ελπίζει -βάσιμα- σε κάτι (αρκετά) πιο καλό.

Όσο για τον πανήψυλο Ολλανδό σέντερ μπακ έχει συμβόλαιο ως το 2025 και η αξία του είναι στα 30.000.000 ευρώ. Για τον Μπότμαν, η Λιλ ίσως δεν κάνει σκόντο. (Για την ακρίβεια, με τον Μπότμαν να έχει χάσει εφέτος χάσει τη θέση του βασικού -και πρακτικώς αναντικατάστατου- μόνον όταν ήταν τραυματίας, η γαλλική ομάδα ίσως να μην μπει καν σε συζήτηση. Εκτός αν το “πακέτο” των δύο παικτών μαζί είναι πολύ ελκυστικό).

Σκληρός ο ανταγωνισμός για τον Τσαρλς ντε Κετελάερε…

Τέλος, ο Μαλντίνι, λένε τα ρεπορτάζ θέλει στο Μιλάνο και τον Τσαρλς ντε Κετελάερε της Μπριζ. Ο Βελγικός… “ελβετικός σουγιάς” από τη μέση και μπροστά έκλεισε τα 21 του στις 10 Μαρτίου. Έβγαλε μάτια εφέτος, με 18 γκολ και 10 ασίστ σε 49 ματς και 4.138 (!) αγωνιστικά λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις για την ομάδα στην οποία ξεκίνησε από τα… 7 του, ως ball-boy. Με αξία κοντά στα 30.000.000 πια και συμβόλαιο ως το 2024, ο Μαλντίνι έχει μεγάλο ανταγωνισμό στην περίπτωση του. Αλλά έχει αποδείξει ότι έχει και… πειθώ, οπότε η Μίλαν ελπίζει βάσιμα να τον κάνει δικό της…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ