Μεγαλώνει η Πορτογαλική παροικία στην Ρόμα αφού μετά τον Φονσέκα στον πάγκο της πήρε και μάλιστα με μεταγραφή από την Μπενφίκα τον επίσης Πορτογάλο Τιάνγκο Πίντο για την θέση του τεχνικού διεθυντή! Η Ρόμα τα βρήκε με την Μπενφίκα και έτσι από την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στην Ιταλική ομάδα ο Πίντο. Στην […]

Μεγαλώνει η Πορτογαλική παροικία στην Ρόμα αφού μετά τον Φονσέκα στον πάγκο της πήρε και μάλιστα με μεταγραφή από την Μπενφίκα τον επίσης Πορτογάλο Τιάνγκο Πίντο για την θέση του τεχνικού διεθυντή!

Η Ρόμα τα βρήκε με την Μπενφίκα και έτσι από την 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνει τα καθήκοντα του στην Ιταλική ομάδα ο Πίντο. Στην Μπενφίκα είχε δουλέψει ως τεχνικός διευθυντής από το 2017 και πριν ήταν υπεύθυνος για τα τμήματα των Μπάσκετ, χόκεϊ, βόλεϊ, και φούτσαλ.

Οι  δήλωσεις του ιδιοκτήτη των τζαλορόσι, Νταν Φρίντκιν:

“Ο Τιάγκο είναι ένα ταλέντο παγκόσμιας κλάσης. Στις πολλές συζητήσεις μας, ήταν ξεκάθαρο το πάθος του για αυτή τη δουλειά, ο προχωρημένος τρόπος σκέψης του και πάνω από όλα η νοοτροπία του νικητή που συμβαδίζει με τη νέα εποχή της Ρόμα”

Η δήλωση του νέου τεχνικού διευθυντή:

“Ήταν δύσκολη απόφαση για μένα να αφήσω την Μπενφίκα, με δεδομένα τα όσα έχουμε πετύχει μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια, αλλά η ευκαιρίανα ενταχθώ στην Ρόμα που αναδύεται και να συνεισφέρω σε αυτό το μομέντουμ υπό τη νέα δυναμική ιδιοκτησία της, ήταν μία επαγγελματική ευκαιρία που δεν μπορούσα να απορρίψω.

Είμαι αιώνια ευγνώμων στην Μπενφίκα για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους αλλά και στους Νταν και Ράιαν Φρίντκιν που μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία στην Ρόμα να συνεχίσω την ανάπτυξη του αθλήματος που αγαπώ”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ