Τα κακά μαντάτα έφτασαν από την Κίνα και μάλιστα κάνοντας μεγάλο κρότο, αφού την Κυριακή είχαμε αναστολή λειτουργίας της Jiangsu FC. Μιλάμε για την ομάδα της Suning στην Κίνα, η οποία μάλιστα πήρε και το πρωτάθλημα.  Καταπέλτης ο Έντερ Μεγάλη σημασία έχουν όσα έχουν είπε ο πρώην επιθετικός των νερατζούρι που αγωνιζόταν στη Jiangsu και […]

Τα κακά μαντάτα έφτασαν από την Κίνα και μάλιστα κάνοντας μεγάλο κρότο, αφού την Κυριακή είχαμε αναστολή λειτουργίας της Jiangsu FC. Μιλάμε για την ομάδα της Suning στην Κίνα, η οποία μάλιστα πήρε και το πρωτάθλημα. 

Καταπέλτης ο Έντερ

Μεγάλη σημασία έχουν όσα έχουν είπε ο πρώην επιθετικός των νερατζούρι που αγωνιζόταν στη Jiangsu και ξέρει πολύ καλά τι παίχτηκε με την κατάρρευση των τελευταίων μηνών.

«Είναι όλοι ψεύτες. Η Suning δεν θα συνεχίσει να επενδύει στο ποδόσφαιρο. Δεν έδειξαν σεβασμό σε κανέναν, ούτε στους ποδοσφαιριστές, ούτε στους υπαλλήλους. Μας άφησαν χωρίς μισθούς και μας απαγόρευσαν με παίξουμε σε άλλες ομάδες. Αν η Suning πτωχεύσει, θα το καταλάβαινα.

Κάναμε κάτι σπουδαίο για τη Suning, αλλά δεν μας φέρθηκαν με τον σεβασμό που αξίζαμε. Ημασταν κλεισμένοι σε ξενοδοχείο για αρκετούς μήνες, κάναμε αυτό που έπρεπε, αλλά αυτοί δεν έδειξαν κανένα σεβασμό σε εμάς. Ο αθλητικός διευθυντής αποδείχθηκε ψεύτης, ποτέ δεν σεβάστηκε τις υποσχέσεις του. Είναι όλοι ψεύτες, δεν σέβονται συμφωνίες και υποσχέσεις».

Exorbitantes salarios: los futbolistas que más ganan en la Liga China | Otras Ligas de Fútbol | Futbolred

Η Ίντερ σαρώνει αγωνιστικά, αλλά…

Οτι οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας είναι κάτι που πρέπει να έχουν καταλάβει όλοι πλέον, αφού έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι μια τρύπα 250 εκ που πρέπει να κλείσει άμεσα. Πόσο άμεσα; Μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Λεπτές οι ισορροπίες στην Ίντερ αφού ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ πρέπει να εξασφαλίσει, για τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες ηρεμία, αλλά μέχρι τα τέλη Μαρτίου να βρει 250 εκ για να μην έχουμε καταστάσεις ΚΡΑΧ στους νερατζούροι. Οπως και να έχει, η Ιντερ  χρειάζεται λεφτά και ο Αντόνιο Κόντε με τους παίκτες του χρειάζονται ηρεμία. Και είναι υποχρέωση του  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και τα δύο…

Αγωνιστικά μόνη πρώτη και χαμόγελα για όλους τους φίλους της ομάδας.Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Η ομάδα του Κόντε φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, το αποδεικνύει από την αρχή της χρονιάς, μαζί με τα όποια λάθη μπορεί να έχουν γίνει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ