Οι νερατζούρι πήραν τεράστια νίκη επί της Μίλαν για το πρωτάθλημα και είναι για τα καλά πλέον στην θέση του οδηγού για την κατάκτηση του σκουντέτο. Αλλά εκτός τα γκολ και τις φάσεις ξεχώρισε μια κίνηση του Λουκάκου, που έκανε σπέσιαλ… αφιέρωση στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Ο Ζλάταν […]

Οι νερατζούρι πήραν τεράστια νίκη επί της Μίλαν για το πρωτάθλημα και είναι για τα καλά πλέον στην θέση του οδηγού για την κατάκτηση του σκουντέτο. Αλλά εκτός τα γκολ και τις φάσεις ξεχώρισε μια κίνηση του Λουκάκου, που έκανε σπέσιαλ… αφιέρωση στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

Πίκαρε τον Ζλάταν μετά το γκολ ο Λουκάκου: «Κοίτα με, μ…α»! (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ο Ρομέλου Λουκάκου μετά το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με τη Μίλαν. Αμέσως αφότου έγραψε το 3-0 με φοβερό σουτ, ο επιθετικός της Ίντερ το πανηγύρισε απευθυνόμενος στον Σουηδό σταρ.

Με αφορμή λοιπόν το χοντρό επεισόδιο που είχαν στο παιχνίδι Κυπέλλου (όταν αντάλλαξαν βαριές κουβέντες και απειλές) και το γεγονός ότι ο Ζλάταν έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του «θεό του Μιλάνου», ο Βέλγος εμφανίστηκε να του λέει χαρακτηριστικά:

«Θεέ, θεέ. Στο είχα πει. Κοίτα με, μ…α»!

Πως ξεκίνησε η βεντέτα

Tο προηγούμενο «Derby Della Madonnina» τα είχε όλα. Αλλά είχε ξεχωρίσει το έντονο επεισόδιο Ζλάταν-Λουκάκου.

“Πάμε μέσα να τα πούμε” είπε ο Βέλγος φορ της Ίντερ στον Σουηδό. “Πήγαινε να πάρεις τηλέφωνο τη μάνα σου και κάντε τα σκα@@βουντού σας, μικρέ γαϊδαράκο” απάντησε ο Σουηδός στον Λουκακού σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport. Για να του ξαναπεί ο Βέλγος: “Αντε γ@@@@@@ εσύ και η γυναίκα σου. Μιλάμε για τη μητέρα σου; Είναι μια πουτ@@@;. “

https://twitter.com/Ardit_Luciano/status/1354171883952988161

https://www.youtube.com/watch?v=nEp8Awlklpg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ