Η Ρόμα του Φονσέκα δεν κατάφερε να παρουσιάσει αυτό που περίμεναν οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Να ανέβει επίπεδο και να είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση τους να τον αντικαταστήσουν το καλοκαίρι έπαιξαν και τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου. Ήδη οι Αμερικάνοι Ράιαν και Νταν Φρέντκιν μπήκαν στην διαδικασία […]

Η Ρόμα του Φονσέκα δεν κατάφερε να παρουσιάσει αυτό που περίμεναν οι ιδιοκτήτες της ομάδας. Να ανέβει επίπεδο και να είναι ανταγωνιστική για τον τίτλο. Μεγάλο ρόλο στην απόφαση τους να τον αντικαταστήσουν το καλοκαίρι έπαιξαν και τα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι στους διεκδικητές του τίτλου. Ήδη οι Αμερικάνοι Ράιαν και Νταν Φρέντκιν μπήκαν στην διαδικασία της εύρεσής του αντικαταστάτη του με το φινάλε του πρωταθλήματος.

Το ερώτημα είναι ξεκάθαρο. Μπορεί ο Φονσέκα να συνεχίσει;

Στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του και υπάρχει όρος που προβλέπει την αυτόματη ανανέωσή του σε περίπτωση εξόδου στο Champions League. Αλλά… η παραμονή του προπονητή δεν θα συνεχιστεί, παρά τον όρο στο συμβόλαιο.

Του καταλογίζεται ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον τρόπο για να παρουσιάσει μια πιο δυνατή και αποτελεσματική ομάδα. Δεν θεωρούν οι ιδιοκτήτες, δηλαδή ότι είναι ο κατάλληλος προπονητής για να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικεί τίτλους. Γιατί αυτός είναι ο στόχος της διοίκησης. 

Οι Νταν και Ράιαν Φρέντκιν, οι ιδιοκτήτες των τζαλορόσι, είχαν σύσκεψη με τον τεχνικό διευθυντή Τιάγκο Πίντο με θέμα συζήτησης τον Φονσέκα και η απόφαση που πάρθηκε είναι να αντικατασταθεί το καλοκαίρι, άσχετα με την θέση της ομάδας

Fonseca: "The team has had problems recovering after a loss. In Rome, defeats are felt heavier than in other places". - RomaPress.net

Ποιοι παίζουν ως αντικαταστάτες;

Μασιμιλιάνο Αλέγκρι: Είναι ο μεγάλος πόθος του Φρέντκιν, αλλά χωρίς να του δώσουν μεγάλο μπάτζετ για μεταγραφές το καλοκαίρι είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση του. Η Ρόμα δεν έχει την δυνατότητα για να δαπανήσει πολλά χρήματα, οπότε….

Θα είναι εύκολο; Οχι. Σύμφωνα με κάποιους στην Ιταλία, άλλωστε, ο πρώην προπονητής της Γιουβέντους περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με κάποιους στη Ρώμη, όμως, περιμένει να δει και την πρόταση των τζαλορόσι. Ρόμα και Αλέγκρι έχουν ήδη κάνει μία (ή και περισσότερες) συζητήσεις και το θέμα έχει μείνει ανοιχτό.

Μαουρίτσιο Σάρι: Είναι γνωστό ότι δεν θέλει να αναλαμβάνει ομαδες κατά την διάρκεια μιας σεζόν, αλλά και οι ιδιοκτήτες της Ρόμα ξέρουν ότι αποτελεί μεγάλο ρίσκο η επιλογή του. Είναι και στη λίστα των Νάπολι και Φιορεντίνα. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ