Ο Σκωτσέζος Άντριου Ρόμπερτσον αριστερός αμυντικός για τη Λίβερπουλ και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σκωτίας. Το φουλ μπακ που εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη και αποκτήθηκε μόλις 8 εκ λίρες το 2017. Διώχνει τους κινδύνους αλλά και δημιουργεί! Ο αμυντικός που ξέρει να σερβίρει Πλέον είναι ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στα top 5 […]

Ο Σκωτσέζος Άντριου Ρόμπερτσον αριστερός αμυντικός για τη Λίβερπουλ και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σκωτίας. Το φουλ μπακ που εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη και αποκτήθηκε μόλις 8 εκ λίρες το 2017. Διώχνει τους κινδύνους αλλά και δημιουργεί!

Ο αμυντικός που ξέρει να σερβίρει

Πλέον είναι ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στα top 5 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναφερόμαστε στην περίοδο που φοράει τα κόκκινα. Με την τελευταία του ασίστ στον Ζότα για το 3-0 επί της Λέστερ, έχει φτάσει στο Νο 31 ασιστ και είναι το μεγαλύτερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη. Πολύ τιμητικό για ένα αμυντικό  που ξέρει από δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Για την μεγάλη του εξέλιξη είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξη του:

«Ο προπονητής είδε κάτι σε μένα και ανέπτυξε το ταλέντο μου ώστε να γίνω ένας αξιοπρεπής παίκτης και είμαι ευτυχισμένος που το έκανε. Μου πήρε χρόνο, οι πρώτοι τρεις, τέσσερις μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά η σχέση μου μαζί του ήταν και είναι ίδια και τότε και τώρα. Μέσα από την προπόνηση προσπαθεί να με βελτιώσει διαρκώς. Οπότε η σχέση μου μαζί του είναι απίστευτη και μακάρι να συνεχίσει να είναι γιατί βελτίωσε τον τρόπο παιχνιδιού μου, εμένα ως προσωπικότητα και είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς σε έναν προπονητή. Άρα, δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο»

How Andy Robertson plans to repay Liverpool fans for special Kop flag - Liverpool Echo

Το μεγάλο και ιστορικό σερί του Άνφιλντ

Γενικότερα επί εποχής Κλοπ οι ήττες δεν είναι κάτι συνηθισμένο για την Λίβερπουλ. Και ειδικά εντός που απλά σχεδόν δεν υπάρχουν. 

Με την τελευταία της νίκη στο Άνφιλντ επί της Λέστερ το αήττητο σερί έφτασε τους 64 συνεχόμενους αγώνες. 53 νίκες και 11 ισοπαλίες, και στα γκολ έχουμε 169 – 42. Κρατάμε και τους 34 αγώνες με μηδέν παθητικό. Μεγάλη η βοήθεια του Άλισον.

Δύο ήττες το 2017, μία το 2018, και επίσης μια το 2017. 

Αυτό σημαίνει έχουμε ξεχάσει να χάνουμε!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ