Ο θρυλικός Ρομπέρτο Κάρλος είναι το μεγάλο ίνδαλμα του αρχηγού της Λίβερπουλ Άντριου Ρόμπερτσον και έχει εκφραστεί δημόσια για την αγάπη του προς τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο. Πρόσφατα είχαν μια δημόσια συνομιλία στα social media, και ο Κάρλος προκάλεσε on air τον Άντριου! Είναι γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος είναι […]

Ο θρυλικός Ρομπέρτο Κάρλος είναι το μεγάλο ίνδαλμα του αρχηγού της Λίβερπουλ Άντριου Ρόμπερτσον και έχει εκφραστεί δημόσια για την αγάπη του προς τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο άσο. Πρόσφατα είχαν μια δημόσια συνομιλία στα social media, και ο Κάρλος προκάλεσε on air τον Άντριου!

Είναι γνωστό σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη ότι ο Ρομπέρτο Κάρλος είναι ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ όλων των εποχών και είναι ο αγαπημένος του αρχηγού της Λίβερπουλ, κάτι που έχει και πει αρκετές φορές δημόσια. Διατηρούν καλές σχέσεις και πρόσφατα όταν ο Άντριου Ρόμπερτσον απαντούσε ζωντανά στα social media σε ερωτήσεις των φίλων της Λίβερπουλ, έκανε παρέμβαση ο Ρομπέρτο Κάρλος κάνοντας τη δική του ξεχωριστή ερώτηση.

Πιο συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος αστέρας ρώτησε τον Σκωτσέζο μπακ αν μπορεί να αντιγράψει τη μυθική εκτέλεση φάουλ που είχε κάνει στο ματς με τη Γαλλία. Ο Ρόμπερτσον απάντησε αφού εκθείασε τις ικανότητες του Ρομπέρτο Κάρλος και είπε: 

«Τι θρύλος! Ευχαριστώ για την ερώτηση, είσαι μεγάλη έμπνευση για εμένα και την γενιά μου. Θα πλήρωνα πολλά για να έχω το αριστερό σου πόδι! Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα το κάνω αυτό που λες, αλλά θα το έχω στο μυαλό μου ακόμα κι αν θα πρέπει να συμβιβαστώ με το γεγονός πως δεν θα το καταφέρω ποτέ»!

Από το καλό στο καλύτερο ο αρχηγός των Reds

Ο Σκωτσέζος Άντριου Ρόμπερτσον αριστερός αμυντικός για τη Λίβερπουλ και αρχηγός της εθνικής ομάδας της Σκωτίας. Το φουλ μπακ που εντυπωσιάζει όλη την Ευρώπη και αποκτήθηκε μόλις 8 εκ λίρες το 2017. Διώχνει τους κινδύνους αλλά και δημιουργεί!

Πλέον είναι ο αμυντικός με τις περισσότερες ασίστ στα top 5 Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναφερόμαστε στην περίοδο που φοράει τα κόκκινα. Έχει φτάσει στο Νο 31 ασιστ και είναι το μεγαλύτερο από κάθε άλλον στην Ευρώπη. Πολύ τιμητικό για ένα αμυντικό  που ξέρει από δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Για την μεγάλη του εξέλιξη είχε δηλώσει σε προηγούμενη συνέντευξη του:

«Ο προπονητής είδε κάτι σε μένα και ανέπτυξε το ταλέντο μου ώστε να γίνω ένας αξιοπρεπής παίκτης και είμαι ευτυχισμένος που το έκανε. Μου πήρε χρόνο, οι πρώτοι τρεις, τέσσερις μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά η σχέση μου μαζί του ήταν και είναι ίδια και τότε και τώρα. Μέσα από την προπόνηση προσπαθεί να με βελτιώσει διαρκώς. Οπότε η σχέση μου μαζί του είναι απίστευτη και μακάρι να συνεχίσει να είναι γιατί βελτίωσε τον τρόπο παιχνιδιού μου, εμένα ως προσωπικότητα και είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς σε έναν προπονητή. Άρα, δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι