Η κατάσταση με τον κορονοιό στην Αγγλία είναι δραματική και αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις αναβολές να είναι πλέον τακτικό φαινόμενο. Είχαμε νέο ρεκόρ κρουσμάτων για το διάστημα 28 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η αγγλική Λίγκα, με τον αριθμό να είναι υπερδιπλάσιος από το προηγούμενο ρεκόρ. Η χρονιά […]

Η κατάσταση με τον κορονοιό στην Αγγλία είναι δραματική και αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις αναβολές να είναι πλέον τακτικό φαινόμενο. Είχαμε νέο ρεκόρ κρουσμάτων για το διάστημα 28 Δεκεμβρίου – 3 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε η αγγλική Λίγκα, με τον αριθμό να είναι υπερδιπλάσιος από το προηγούμενο ρεκόρ.

Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και πάνω που έχουμε μπει σε πολύ καθοριστικό σημείο με τις ομάδες να έχουν βρει καλό ρυθμό, η τελευταία έξαρση του κορονοιού τους δημιουργελι μεγάλα προβλήματα και αρκετές αναβολές.

Το τέλος της φετινής Premier League είναι στις 23/5 και υπάρχει μικρό περιθώριο ελεύθερων ημερών για αναβληθέντα παιχνίδια.

Η κατάσταση στη Βρετανία με τον κορονοϊό είναι και πάλι σε έξαρση, εξού και ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε νέο lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η νέα έξαρση αποτυπώνεται και στα κρούσματα που βρέθηκαν στην Premier League την εβδομάδα 28 Δεκεμβρίου με 3 Ιανουαρίου.

Η αγγλική Λίγκα ανακοίνωσε 40 κρούσματα, ενώ ο αμέσως υψηλότερος αριθμός ήταν 18 την περίοδο 23-27 Δεκεμβρίου.

Οι παίκτες κάνουν δυο τεστ την εβδομάδα και αρχικά από 28 έως 31 Δεκεμβρίου σε 1.311 παίκτες και μέλη του προπονητικού τιμ βρέθηκαν 28 κρούσματα, ενώ στο τριήμερο που ακολούθησε προστέθηκαν άλλα 12 κρούσματα από 928 τεστ. Την περασμένη εβδομάδα δεν έγιναν οι αγώνες της Φούλαμ με την Μπέρνλι και την Τότεναμ λόγω κρουσμάτων στον σύλλογο του δυτικού Λονδίνου, όπως και το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον λόγω έξαρσης στους «πολίτες».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ