Η κατάσταση με τον κορονοιό στην Αγγλία είναι δραματική και αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις αναβολές να είναι πλέον τακτικό φαινόμενο. Είχαμε νέο ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα και όπως ανακοίνωσε η αγγλική Λίγκα, ο αριθμός να είναι υπερδιπλάσιος από το προηγούμενο. Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο […]

Η κατάσταση με τον κορονοιό στην Αγγλία είναι δραματική και αυτό αποτυπώνεται και στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, με τις αναβολές να είναι πλέον τακτικό φαινόμενο. Είχαμε νέο ρεκόρ κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα και όπως ανακοίνωσε η αγγλική Λίγκα, ο αριθμός να είναι υπερδιπλάσιος από το προηγούμενο.

Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και πάνω που έχουμε μπει σε πολύ καθοριστικό σημείο με τις ομάδες να έχουν βρει καλό ρυθμό, η τελευταία έξαρση του κορονοιού δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην αγωνιστική κατάσταση των ομάδων και αρκετές αναβολές.

Το τέλος της φετινής Premier League είναι στις 23/5 και υπάρχει μικρό περιθώριο ελεύθερων ημερών για αναβληθέντα παιχνίδια.

 Αλλά οι ποδοσφαιριστές συνεχώς… αγκαλιάζονται. Φυσικά το ποδόσφαιρο βγάζει μεγάλα συναισθήματα, και ειδικά όταν μπει κάποιο γκολ, άντε να κρατήσει την ψυχραιμία του ο ποδοσφαιριστής, αλλά η Πρέμιερ Λιγκ είναι στα όρια της.

Μετά και τα όσα συζητήθηκαν από την Κυβέρνηση περί… ασέβειας προς τους γιατρούς της πρώτης γραμμής και του Εθνικού Συστήματος Υγείας κάθε φορά που οι παίκτες αγκαλιάζονται μεταξύ τους, ζήτησε συνάντηση με τις ομάδες και τους αρχηγούς γι’ αυτό το ζήτημα…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ