Οι παιδικοί έρωτες λένε ότι δεν κρατάνε, και μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι έτσι, αλλά το love story του ποδοσφαιριστή της Λέστερ Χάρβεϊ Μπαρνς, κρατάει για πολλα πολλά χρόνια με την Ναόμι Νταν. Συγκεκριμένα είναι μαζί από το σχολείο από τα 13 τους χρόνια. Δέκα χρόνια μαζί και μπράβο στα παιδιά. Ο 22χρονος χαφ […]

Οι παιδικοί έρωτες λένε ότι δεν κρατάνε, και μπορεί στις περισσότερες περιπτώσεις να είναι έτσι, αλλά το love story του ποδοσφαιριστή της Λέστερ Χάρβεϊ Μπαρνς, κρατάει για πολλα πολλά χρόνια με την Ναόμι Νταν. Συγκεκριμένα είναι μαζί από το σχολείο από τα 13 τους χρόνια. Δέκα χρόνια μαζί και μπράβο στα παιδιά.

Ο 22χρονος χαφ κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τις «αλεπούδες» και μάλιστα την περσινή χρονιά ο Γιούργκεν Κλοπ ήταν ενθουσιασμένος με τον Άγγλο ποδοσφαιριστή της Λέστερ και θεωρούσε πως είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στην φιλοσοφία της ομάδας του. Αλλά για άγνωστους λόγους η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Harvey Barnes Wiki 2021 - Girlfriend, Salary, Tattoo, Cars & Houses and Net Worth

Ο άσος των «αλεπούδων» είναι σε φόρμα υπό τη καθοδήγηση του Μπρένταν Ρότζερς, έχοντας πετύχει 8 γκολ σε 21 παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά η Ναόμι Νταν είναι, ίσως, η πιο όμορφη WAG του αγγλικού ποδοσφαίρου, και είναι σε σχέση, με τον άσο της Λέστερ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ήταν και οι δύο 13 ετών στο σχολείο, και ο ρομαντισμός τους έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου.

Ενώ ο ποδοσφαιριστής εργαζόταν σκληρά για να εισέλθει στην πρώτη ομάδα της Λέστερ, η Ναόμι πήγε στο πανεπιστήμιο και αφού αποφοίτησε το 2020 τώρα εργάζεται ως influencer.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ