Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, πολλούς τραυματισμούς αλλά και σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ για υπόθεση βιασμού και την σύλληψη του, από την αστυνομία. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύλληψη συνέβη στο σπίτι του την Τετάρτη, άρα όλοι μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είναι παίκτης από την […]

Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, πολλούς τραυματισμούς αλλά και σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε σκάνδαλο με ποδοσφαιριστή ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ για υπόθεση βιασμού και την σύλληψη του, από την αστυνομία.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η σύλληψη συνέβη στο σπίτι του την Τετάρτη, άρα όλοι μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν είναι παίκτης από την αποστολή της Εθνικής Αγγλίας.

Η Βρετανική αστυνομία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, την Τετάρτη συνέλαβε ποδοσφαιριστή ομάδας από την κορυφαία κατηγορία ποδοσφαίρου της Αγγλίας μετά από καταγγελία για βιασμό. Αυτήν την στιγμή είναι ελεύθερος έως ότου ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα της υπόθεσης. 

Οι πληροφορίες από το δημοσίευμά αναφέρουν ότι ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την καταγγέλλουσα την βίασε στο σπίτι του. Φυσικά ο ίδιος δεν δέχεται τις κατηγορίες και δήλωσε στους αστυνομικούς κατά την διάρκεια της ανάκρισης ότι υπήρχε ερωτική πράξη αλλά με την συναίνεση της καταγγέλλουσας που είχε έρθει μαζί του στο σπίτι του.

Τόσο ο ποδοσφαιριστής άλλα και η γυναίκα που τον κατήγγειλε τιμωρήθηκαν από την αστυνομία για παραβίαση των κανονισμών καραντίνας COVID-19.

Η αστυνομία και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κρατάνε κρυφό προς το παρόν το όνομα του ποδοσφαιριστή και αναμένουν την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας. 

Σε αναμονή νεότερων πληροφοριών

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ