Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για τους ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ, αφού μπορεί να είναι το πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά η κατάσταση με τον κορονοιό και η περίεργη προετοιμασία των ομάδων έχει βγάλει πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν είναι και λίγο να έχουν βγει στα πιτς μέχρι τώρα 90 παίχτες. Κακή […]

Η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για τους ποδοσφαιριστές στην Πρέμιερ, αφού μπορεί να είναι το πιο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά η κατάσταση με τον κορονοιό και η περίεργη προετοιμασία των ομάδων έχει βγάλει πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν είναι και λίγο να έχουν βγει στα πιτς μέχρι τώρα 90 παίχτες. Κακή προετοιμασία και βαρύ πρόγραμμα οι κυριότερες αιτίες.

Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ είναι πρώτη και στους τραυματισμούς. σε κατάσταση σοκ η ομάδα του Κλοπ που μετά τον προχθεσινό τραυματισμό του Τζο Γκόμεζ έφτασε τους 13 τραυματισμένους ποδοσφαιριστές 

Αλλά δυστυχώς η Λίβερπουλ δεν είναι η μόνη ομάδα που έχει χτυπηθεί από τους πολλούς τραυματισμούς.   Ο Νέιθαν Άκε της Μάντσεστερ Σίτι θα μείνει εκτός για ένα μήνα μετά από τράβηγμα στον προσαγωγό και σειρά ο Κρίστιαν Πούλισικ για ενοχλήσεις στον μηρό.

Άρχισαν λοιπόν το μέτρημα οι αρμόδιοι της Πρέμιερ Λιγκ και τα κομπιουτεράκια τους έδειξαν παρά ένα εκατό. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, και μόλις μπήκαμε στον Νοέμβριο. Οι Ομοσπονδίες και συνομοσπονδίες δεν έχουν και άδικο που φωνάζουν τόσο καιρό για το πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα, κάτι που το έχουν θίξει και οι Κλοπ , Μουρίνιο, και πρόσφατα ο Ντέγιαν Λοβρέν που τα είπε έξω από τα δόντια χαρακτηρίζοντας το αγωνιστικό πρόγραμμα τρελό.

Οι Άγγλοι δεν έχασαν χρόνο λοιπόν και μπήκαν στον κόπο να υπολογίσουν τον συνολικό αριθμό των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή… Όχι ένας, ούτε δύο, ούτε καν δέκα, αλλά 99 είναι οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός γηπέδων με κάποιον τραυματισμό τη δεδομένη περίοδο.

Ένας αριθμός που προκαλεί ίλιγγο και δικαιώνει όσους «φωνάζουν» για το συμπιεσμένο πρόγραμμα. Τα έλεγαν οι Ομοσπονδίες και οι Συνομοσπονδίες, αλλά ποιος τους άκουγε. Ο Ντέγιαν Λόβρεν είναι ο τελευταίος που μίλησε ανοιχτά και εξέφρασε δημοσίως τα παράπονα του, κάνοντας λόγο για ένα «τρελό πρόγραμμα».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ