Η χρονιά συνεχίζεται με πολλες συγκινήσεις και μεγάλο ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως γίνεται κάθε μήνα έτσι και για τον Οκτώβριο είχαμε τις βραβεύσεις του καλύτερου ποδοσφαιριστή και του καλύτερου προπονητή.  Ο καυτός Σον και ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Γούλβς Νούνο Σάντο οι κορυφαίου Οκτωβρίου! Ο Σον σπάει τα κοντέρ στην Τότεναμ με […]

Η χρονιά συνεχίζεται με πολλες συγκινήσεις και μεγάλο ενδιαφέρον στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως γίνεται κάθε μήνα έτσι και για τον Οκτώβριο είχαμε τις βραβεύσεις του καλύτερου ποδοσφαιριστή και του καλύτερου προπονητή.  Ο καυτός Σον και ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών της Γούλβς Νούνο Σάντο οι κορυφαίου Οκτωβρίου!

Ο Σον σπάει τα κοντέρ στην Τότεναμ με εξαιρετικές εμφανίσεις και δείχνει σε εξαιρετικά καλή κατάσταση και έχοντας μια άριστη  συνεργασία με τον Χάρι Κέιν έχουν γίνει μια μεγάλη μηχανή παραγωγής ασίστ και γκολ. Πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ και δίνοντας δύο ασίστ δίκαιά βγήκε καλύτερος ποδοσφαιριστής για την Οκτώβριο στην Πρέμιερ.

Από την άλλη ο Νούνο Σάντο συνεχίζει το δημιουργικό έργο του με την Γουλβς που την οδηγεί συνεχώς σε νέες επιτυχίες και έχοντας αλλάξει το στάτους της ομάδας. Στον προηγούμενο μήνα η ομάδα του έμεινε αήττητη με τρεις νίκες και μια ισοπαλία και έχοντας δεχθεί μόνο ένα γκολ στους 4 αγώνες της. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ