Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα παραμείνει στη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέρουν διάφορα διεθνή ΜΜΕ. Ο Νορβηγός προπονητής βρίσκεται σε μεγάλη πίεση ύστερα και από τη συντριβή του συλλόγου στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ. Ό μως η διοίκηση της ομάδας φέρεται να τον στηρίζει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας. Χαρακτηριστικός είναι […]

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θα παραμείνει στη θέση του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως αναφέρουν διάφορα διεθνή ΜΜΕ.

Ο Νορβηγός προπονητής βρίσκεται σε μεγάλη πίεση ύστερα και από τη συντριβή του συλλόγου στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ. Ό

μως η διοίκηση της ομάδας φέρεται να τον στηρίζει, τουλάχιστον μέχρι νεωτέρας.

Χαρακτηριστικός είναι ο διχασμός μεταξύ του αγγλικού και του ιταλικού Sky. Το τελευταίο δημοσιοποίησε τη Δευτέρα συζητήσεις του συλλόγου με τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έμεινε ελεύθερος ύστερα από την κατάκτηση του περσινού σκουντέτο με την Ίντερ, ενώ την Τρίτη το αγγλικό Sky ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ των δύο πλευρών.

Το Athletic υπερθεματίζει με ρεπορτάζ στο οποίο αναφέρει ότι ο 48χρονος προπονητής ενημερώθηκε από τους ιθύνοντες των “κόκκινων διαβόλων” ότι δεν υπάρχει σκέψη αντικατάστασης αυτήν τη στιγμή, αφού δεν υπάρχει η τοξικότητα που υπήρχε στα αποδυτήρια σε προηγούμενες περιόδους, όπως εκείνη του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ένα δεύτερο ντέρμπι του Big6, αυτή την φορά απέναντι στην Τότεναμ, στην έδρα της ομάδας του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο. Μία έδρα που δεν έχει αναδείξει την δυναμική της ουδέποτε απέναντι στον Νορβηγό προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Σόλσκιερ μετρά στο «Τότεναμ Χότσπερ», δύο νίκες με συνολικό σκορ 4-1, ενώ έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στην καριέρα του, πριν από επτά χρόνια, όντας προπονητής της Κάρντιφ.

Ακόμη και στην συνολική παράδοση όμως του εν λόγω ζευγαριού, ο Σόλσκιερ υπερέχει! Τρεις νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία… Μία ήττα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Ναι, το 6-1 του περασμένου Οκτωβρίου στο Θέατρο των Ονείρων. Μία από τις πιο «βαριές», ανεξαρτήτου έδρας, στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ