Πάει για το ΜΠΑΜ με επιστροφή παιχταρά ο Γιαννακόπουλος

Η «Marca» επιμένει. Με νέο δημοσίευμά του το ισπανικό μέσο θεωρεί δεδομένη τη μετακίνηση του Μάριο Χεζόνια στον Παναθηναϊκό. Ο οποίος φέρεται να έχει πάρει την οριστική του απόφαση να κάνει το ταξίδι Μαδρίτη-Αθήνα.

Ο δημοσιογράφος της «Marca», Xεσούς Σάντσεθ, παρουσίασε θέμα με την εικόνα που θα έχει το ρόστερ της «Βασίλισσας» την νέα σεζόν και μέσα σε αυτό ανέφερε πως είναι δεδομένο πως ο Κροάτης σούπερ σταρ όχι μόνο δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, αλλά έχει ήδη πάρει την απόφαση να φορέσει και πάλι τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR.

Και αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός του έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση, αλλά και γιατί υπάρχει αυτό το μοναδικό «δέσιμο» του παίκτη με τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά ο Σάντσεθ αναφέρει:

«Είναι πειρασμός να αναλύσει κάποιος την υπόθεση του Χεζόνια λέγοντας ότι θα αποχωρήσει από την Ρεάλ επειδή απλώς ο Παναθηναϊκός του προσφέρει καλύτερο συμβόλαιο. Αυτή η οπτική όμως είναι παιδική όταν πρόκειται για τον μεγαλύτερο σύλλογο στον κόσμο. Για έναν σύλλογο που μπορεί να υπογράψει τον Εμπαπέ, το να πεις ότι δεν μπορεί να ανανεώσει με τον Χεζόνια (ή τον Ταβάρες, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ακούγεται κωμικό, ακόμα και αν το μπασκετικό τμήμα είναι ζημιογόνο οικονομικά για τον σύλλογο. κανείς δεν θυμάται πότε απέφερε έσοδα το μπάσκετ, αλλά έδωσε αίγλη στον σύλλογο και αυτό έχει ανεκτίμητη αξία».

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Euroleague

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ισπανία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ