Πάνω που είχαν επιστρέψει τα χαμόγελα στην Γιουνάιτεντ με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, κατάφερε εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο στον όμιλο, όχι απλά να μην βγει πρώτη, αλλά να αποκλειστεί. Ήττα εντός με την Παρί και στο καπάκι ήττα από τους ταύρους της Λειψίας. Ντροπιαστικός αποκλεισμός και μεγάλο χαστούκι για την ιστορία της ομάδας. Η σταγόνα που ξεχείλισε […]

Πάνω που είχαν επιστρέψει τα χαμόγελα στην Γιουνάιτεντ με θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, κατάφερε εκεί που ήταν καβάλα στο άλογο στον όμιλο, όχι απλά να μην βγει πρώτη, αλλά να αποκλειστεί. Ήττα εντός με την Παρί και στο καπάκι ήττα από τους ταύρους της Λειψίας. Ντροπιαστικός αποκλεισμός και μεγάλο χαστούκι για την ιστορία της ομάδας.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο χθεσινός αποκλεισμός και η αντικατάσταση του θα πρέπει να θεωρείτε σχεδόν βέβαια.

Αδιάβαστος ο Σόλσκιερ που προφανώς δεν είχε καταλάβει την σοβαρότητα του αγώνα, και είχε υποτιμήσει την Γερμανική ομάδα, μάλλον από την μεγάλη νίκη στο Όλντ Τράφορντ. Εξακολουθεί να προβληματίζει ο Νορβηγός τεχνικός με τα τσαφ που έχει στο παλμαρέ του στην καμπούρα της Γιουνάιτεντ.

Οι κόκκινοι διάβολοι πήγαιναν για δυο αποτελέσματα στη Γερμανία και κατάφεραν να χάσουν την πρόκριση ουσιαστικά από το πρώτο μέρος. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ήταν σε πολύ κακό βράδυ, ο Νορβηγός προχώρησε σε ροτέισον χωρίς λόγο και έχασε το τρένο του Champions League

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Η Λειψία είχε μπει στο γήπεδο με τρομερή ένταση, στο 2′ να ανοίγει το σκορ με τον Ανχελίνο και να κάνει το 1-0. και στο 12′ κατάφερε να σκοράρει ξανά με τον Ανχελίνο αυτή τη φορά να δημιουργεί και τον Χαϊντάρα να τελειώνει εξαιρετικά τη φάση και να κάνει το 2-0.

Και στην επανάληψη η Λειψία ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και στο 69′ ο Κλάιφερτ πάλι από πάσα του Ανχελίνιο έκανε το 3-0. Στο 80′ ο Μπρούνο Φερνάντες μείωσε σε 3-1 για τη Γιουνάιτεντ και στο 82′ ο Πογκμπά έκανε το 3-2. Οι Άγγλοι έφτασαν μία ανάσα από την ισοφάριση στο 90+4, αλλά ο Γκιλασί έσωσε το γκολ και κράτησε το 3-2 για την ομάδα του.

Ο Πολ Σκόουλς έκανε την κριτική του για το αποτέλεσμα

«Δεν ένιωθες ποτέ ότι θα έκαναν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν το παιχνίδι. Όμως ο Ντε Χέα εδώ το «έπνιξε». Δεν κινείσαι στην περιοχή σου έτσι.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι ξύλινος και δεν κουνιέται ενώ ο Ντε Χέα, σαν τερματοφύλακας πρέπει να βγεις και να δείξεις μεγάλος. Μπορεί να την φας στο πρόσωπο ή να τραυματιστείς, αλλά εκείνος γυρνά την πλάτη του. Γίνεται μικρότερος. Είναι έγκλημα για έναν τόσο έμπειρο τερματοφύλακα».

https://www.youtube.com/watch?v=hm8lH3_5tgI

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ