Οπλοφορεί και πυροβολεί αδιάκοπα ο Μπρούνο. Και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά θέλει όσο τίποτα ένα μεγάλο τίτλο με την Γιουνάιτεντ. Είναι σε πολύ καλό δρόμο θα πούμε εμείς. Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ έχει αναδειχθεί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστες της Πρέμιερ Λιγκ για 4 φορές μες την χρονιά […]

Οπλοφορεί και πυροβολεί αδιάκοπα ο Μπρούνο. Και στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά θέλει όσο τίποτα ένα μεγάλο τίτλο με την Γιουνάιτεντ. Είναι σε πολύ καλό δρόμο θα πούμε εμείς.

Ο Μπρούνο Φερνάντες συνεχίζει να γράφει την δική του ιστορία στην Γιουνάιτεντ έχει αναδειχθεί από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστες της Πρέμιερ Λιγκ για 4 φορές μες την χρονιά 2020/21, κάτι που δείχνει πόσο μεγάλη είναι η προσφορά του στους “κόκκινους διαβόλους“. Για φέτος, έχει 31 παιχνίδια κατά τα οποία συμπλήρωσε το 90λεπτο και έχει σκοράρει 21 φορές με 11 ασίστ.

Θα έδινε τις προσωπικές του διακρίσεις για ένα τίτλο!

«Ήμασταν στο Champions League, θέλαμε να προχωρήσουμε μέχρι τέλους, όμως ήμασταν άτυχοι και αποκλειστήκαμε. Τώρα είμαστε στο Europa League και… πάμε να το πάρουμε. Θα προσπαθήσουμε. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να πάρουμε τρόπαια στο τέλος της σεζόν. Κι ας μην ξανασκοράρω για φέτος αν είναι να πάρουμε τρόπαια. Δεν αρκεί σε ένα κλαμπ του μεγέθους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παίζει σε μεγάλες διοργανώσεις και να μην τις κατακτά» 

Ο Μπρούνο Φερνάντες ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο τυπικά… εκτός έδρας ματς που διεξήχθη στο Τορίνο και η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε πανεύκολα στο τελικό 4-0.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ – που στην ομάδα του ακόμα… απορούν από ποιον ποδοσφαιρικό πλανήτη κατέβηκε και πόσο τυχεροί ήταν που τον απέκτησαν – σκόραρε δυο φορές και έκανε και μια ασίστ προς τον Μάρκους Ράσφορντ σε ακόμα μια απόλυτα επιτυχημένη βραδιά και επί προσωπικού, αλλά και για την ομάδα του…

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι μέσος. Αυτό έχει μάθει, αυτό δηλώνει, έτσι τον ξέρει ο κόσμος, έτσι έχει… καταγραφεί στα πρακτικά. Είναι χαφ ο άνθρωπος. Κι όμως, έχει συμμετοχή σε 52 γκολ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον τελευταίο χρόνο σε 58 αναμετρήσεις!

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει πάρει από το χέρι την Γιουνάιτεντ και έχει γίνει ο ηγέτης που της έλειπε.  Και όλα αυτά μόλις σε 13 μήνες από την μεταγραφή του σε μια από τις δυσκολότερες αγωνιστικά περιόδους της Γιουνάιτεντ. 

Ρίξτε μια ματιά στα παρακάτω νούμερα που έχει παρουσιάσει ο Μπρούνο Φερνάντες…

Ο Πορτογάλος μέσος αποδεικνύεται λίρα εκατό για την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και με τις εμφανίσεις του κατάφερε να γίνει σύνθημα των οπαδών. Ο Μπρούνο Φερνάντες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έγινε μέλος της ομάδας μόλις στα τέλη του περσινού Ιανουαρίου. Λίγο περισσότερο από ένα χρόνο αλλά οι εμφανίσεις του βγάζουν μάτια.

Ο Μπρούνο Φερνάντες έχει ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας έξι φορές σε ένα χρόνο παρουσίας του στο Ολντ Τράφορντ. (Φεβρουάριος, Μάρτιος, Ιούνιος, Αύγουστος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος)

https://www.youtube.com/watch?v=-Oi_F5fR_Vs

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι