Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοκ με την Έβερτον και την γκέλα με την Γουεστ Μπρομ, που ουσιαστικά έκανε την Σιτι τεράστιο φαβορί, επανήλθε στις επιτυχίες. Έτσι μετά την 4αρα στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε σήμερα την Νιούκαστλ, και είναι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία, αλλά στο -10 από την Μάντσεστερ Σίτι. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 3 […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοκ με την Έβερτον και την γκέλα με την Γουεστ Μπρομ, που ουσιαστικά έκανε την Σιτι τεράστιο φαβορί, επανήλθε στις επιτυχίες. Έτσι μετά την 4αρα στο Γιουρόπα Λιγκ κέρδισε σήμερα την Νιούκαστλ, και είναι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία, αλλά στο -10 από την Μάντσεστερ Σίτι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νιούκαστλ 3 – 1

Μετά το διπλό ηλεκτροσόκ η Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες.Μπορεί οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο, να είναι ελάχιστες αφού η ομάδα του Σόλσκιερ είναι στο -10 από την μισητή αντίπαλο της, αλλά τις όποιες ελπίδες έχει θα τις παλέψει.

Στον ίσιο δρόμο δείχνει να ξαναμπαίνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχοντας πάρει τα πάνω της από το επιβλητικό διπλό επί της Σοσιεδάδ στο Europa League, η ομάδα του Σόλσκιερ καθάρισε τη Νιούκαστλ (3-1) και επανήλθε στις νίκες έπειτα από δυο γκέλες στο πρωτάθλημα.

Παρόλο που πήραν προβάδισμα με το σόλο και το εξαιρετικό σουτ του Ράσφορντ στην κλειστή γωνία (30’), οι «κόκκινοι διάβολοι» στριμώχτηκαν από τους αξιόμαχους φιλοξενούμενους με το όμορφο σουτ του Σεν-Μαξιμέν λίγο πριν το ημίχρονο.

Αρκούσε όμως μια ψύχραιμη εκτέλεση του Τζέιμς στο 57’ για να ξαναδώσει προβάδισμα στη Γιουνάιτεντ και να της επιτρέψει να ξαναπάρει τον έλεγχο του ματς.

Ώσπου ήρθε και η ανατροπή του Ράσφορντ από τον Γουίλοκ να δώσει την ευκαιρία στον Φερνάντες να κλειδώσει από το σημείο του πέναλτι τη νίκη, με την οποία οι γηπεδούχοι ξαναβρέθηκαν στην τρίτη θέση (σε απόσταση βολής από τη Λέστερ).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик