Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοκ με την Έβερτον επέστρεψε στις νίκες. Μπορεί οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο, να είναι ελάχιστες αφού η ομάδα του Σόλσκιερ είναι στο -10 από την μισητή αντίπαλο της, αλλά τις όποιες ελπίδες έχει θα τις παλέψει. Μια πολύ σημαντική στιγμή του αγώνα ήταν όταν ο νεαρός Σόλα […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το σοκ με την Έβερτον επέστρεψε στις νίκες. Μπορεί οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον τίτλο, να είναι ελάχιστες αφού η ομάδα του Σόλσκιερ είναι στο -10 από την μισητή αντίπαλο της, αλλά τις όποιες ελπίδες έχει θα τις παλέψει.

Μια πολύ σημαντική στιγμή του αγώνα ήταν όταν ο νεαρός Σόλα Σόρταϊρ έκανε το ντεμπούτο του και μάλιστα λίγες ημέρες μόλις έκλεισε τα 17 χρόνια. Η Γιουνάιτεν συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, δηλαδή να βγάζει ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες της. Είναι ο ποδοσφαιριστής Νούμερο 240 παίκτης που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του κλαμπ.

Ο Σόλα Σόρταϊρ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα των «κόκκινων διαβόλων», μπαίνοντας στο ματς με την Νιούκαστλ στη θέση του Μάρκους Ράσφορντ στο 89΄. Σε ηλικία 17 ετών και 18 ημερών έγινε ο 7ος νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της αγγλικής ομάδας και ο 2ος στα χρόνια της Πρέμιερ Λιγκ.

Παίζει και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, έχει ήδη απασχολήσει ομάδες της Ευρώπης και στην τρέχουσα σεζόν μετρά ήδη έξι γκολ με την ομάδα Κ-23 της Γιουνάιτεντ. Προ ημερών, σκόραρε χατ-τρικ στη νίκη 6-4 επί της Μπλάκμπερν.

Μόνο που ο νεαρός Σόλα είχε ξεκινήσει από την Μάντσεστερ Σίτι. Ένα μικρό… πειθαρχικό παράπτωμα, με τον 10χρονο, τότε, Σόλα Σόρταϊρ να παρακινείται λανθασμένα από τους γονείς του, ήταν η αιτία που η Σίτι έδιωξε τον μικρό από τις ακαδημίες της, και βρέθηκε στην αγκαλιά της Γιουνάιτεντ με την γνωστή πλέον εξέλιξη.

Academy ➡️ first team.

A senior United debut for Shola Shoretire ?

Δημοσιεύτηκε από Manchester United στις Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι