Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και πάνω που έχουμε μπει σε πολύ καθοριστικό σημείο με τις ομάδες να έχουν βρει καλό ρυθμό, η τελευταία έξαρση του κορονοιού μας οδηγεί σε αναβολές αγώνων. Μετά το Έβερτον – Σίτι χθες σήμερα αναβλήθηκε το Τότεναμ – Φούλαμ,  Μετά τον τελευταίο γύρο εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν […]

Η χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον, και πάνω που έχουμε μπει σε πολύ καθοριστικό σημείο με τις ομάδες να έχουν βρει καλό ρυθμό, η τελευταία έξαρση του κορονοιού μας οδηγεί σε αναβολές αγώνων.

Μετά το Έβερτον – Σίτι χθες σήμερα αναβλήθηκε το Τότεναμ – Φούλαμ, 

Μετά τον τελευταίο γύρο εξετάσεων που πραγματοποιήθηκαν στις ομάδες της Premier League, το σύνολο του Σκοτ Πάρκερ παρουσίασε πολλά θετικά κρούσματα (χωρίς να διευκρινίζεται ο αριθμός) και ως εκ τούτου η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αναβάλλει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοινός παρονομαστής είναι οι ομάδες του Λονδίνου, στις οποίες έχει επιτραπεί η παρουσία λίγων οπαδών, καθώς ακόμα και το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα παρουσίασε τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού μετά την αναμέτρηση στο «Emirates» κόντρα στην Άρσεναλ.

Διακοπή δύο εβδομάδων τον επόμενο μήνα;

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της “The Telegraph” η τελευταία έξαρση του covid-19 και μάλιστα με αφορμή τα κρούσματα του ιού που εμφανίστηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι και οδήγησαν στην αναβολή του αγώνα με την Έβερτον αλλά και την ανακοίνωση της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που τονίζει πως παρά τα πολλά θετικά κρούσματα θα αγωνιστεί κόντρα στην Μπέρνλεϊ.

Άλλωστε τα 18 κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν στα τεστ που έγιναν από τις 21 έως τις 27 Δεκεμβρίου είναι τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά από τον Αύγουστο μέχρι σήμερα.

Και εν συνεχεία η εφημερίδα αναφέρει πως η Μάντσεστερ Σίτι και οι παίκτες της περιμένουν τα αποτελέσματα των τεστ που πάρθηκαν την Τρίτη το πρωί για να δει αν θα αγωνιστεί με την Τσέλσι για το πρωτάθλημα και την Γιουνάιτεντ για τα ημιτελικά του Carabao Cup.

Το τέλος της φετινής Premier League είναι στις 23/5 και υπάρχει μικρό περιθώριο ελεύθερων ημερών για αναβληθέντα παιχνίδια.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ