Και τώρα έσκασε η βόμβα με το χθεσινό τσακωμό και ολίγες ψηλές όπως λένε οι κακές γλώσσες μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.

Δεν πήγε και πολύ καλά το παιχνίδι για τον Μπαπέ σε επίπεδο ψυχραιμίας και ετοιμότητας. Ο Γάλλος έδειξε μεν πάλι πως θα κάνει την διαφορά. Η αγωνιστική του αποχή όμως φάνηκε καθώς ο παίκτης δεν ήταν συγκεντρωμένος και δεν βρίσκονταν εύκολα με τους συμπαίκτες του. Με τον φακό να τον πιάνει συνεχώς να φυσάει και να ξεφυσάει…

Ο Κριστόφ Γκαλτιέ όμως έσπευσε να τον προστατεύσει.

Αλλά όπως σας έχουμε πει από το καλοκαίρι οι σχέσεις μεταξύ Μπαπέ και Νειμάρ είναι όσο πιο κακές θα μπορούσε να είναι. Μπαρούτι μυρίζουν τα αποδυτήρια από την προετοιμασία. Ουσιαστικά από τότε που μεγάλο αφεντικό και με τρελά χρήματα στην ομάδα έγινε ο Μπαπέ.

Και τώρα έσκασε η βόμβα με το χθεσινό τσακωμό και ολίγες ψηλές όπως λένε οι κακές γλώσσες μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών.

Αφορμή ήταν το πέναλτι που εκτέλεσε ο Βραζιλιάνος με την Μονπελιέ, αφού πήρε την μπάλα από τον Γάλλο. Πριν ο Κιλιάν είχε χάσει ένα πέναλτι και ο Νειμάρ χωρίς να το σκεφτεί του πήρε την μπάλα και το χτύπησε ο ίδιος.

Ο Μπαπέ είχε χτυπήσει “κόκκινο” και στα αποδυτήρια έγινε ο κακός χαμός. Οι φωνές ακουγόταν παντού και όταν άναψαν για τα καλά τα αίματα έπεσαν και μερικές ψηλές. Το σίγουρο είναι τα έσπασαν κανονικά τα αποδυτήρια της ομάδας.

Είχαμε και τις μπηχτές του Νειμάρ στο twitter.

Ένας φίλος της Παρί έγραψε:

“Είναι πλέον επίσημο, ο Μπαπέ είναι ο αρχιεκτελεστής της Παρί”

Και ο Νειμάρ απάντησε με πολύ σκληρό τρόπο.

“Σαφώς αυτό είναι θέμα συμβολαίου, γιατί σε κανέναν σύλλογο στον κόσμο που έχει τον Νεϊμάρ δεν θα ήταν ο δεύτερος παίκτης, κανένας. Φαίνεται ότι λόγω της επέκτασης του συμβολαίου, ο Μπαπέ κατέχει την Παρί Σεν Ζερμέν!!!”

Η Παρί δεν χωράει τους δυο τους, και σίγουρα ο Κιλιάν δεν φεύγει, άρα…

Άντε τώρα ο Γκαλτιέ να μαζέψει τα πράγματα και να πείσει τους υπόλοιπους ότι είναι το αφεντικό της ομάδας.

Όσο κερδίζει κανένα πρόβλημα, αλλά όταν θα έρθει η στραβή για να τον δούμε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ