Έρχεται το ριάλιτι των ριάλιτι – Μετά τους τίτλους τέλους στο φετινό survivor και την πολύ μεγάλη επιτυχία του ο Ατζούν μαζί με τον ΣΚΑΙ κάνουν τα επόμενα σχέδια τους. Γνωστό ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ο Τούρκους παραγωγός είναι μεγάλο γατόνι, αλλιώς δεν θα ήταν ο Βασιλιάς των ριάλιτι. Ξέρει να βρίσκει το χρήμα […]

Έρχεται το ριάλιτι των ριάλιτι – Μετά τους τίτλους τέλους στο φετινό survivor και την πολύ μεγάλη επιτυχία του ο Ατζούν μαζί με τον ΣΚΑΙ κάνουν τα επόμενα σχέδια τους. Γνωστό ότι τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Ο Τούρκους παραγωγός είναι μεγάλο γατόνι, αλλιώς δεν θα ήταν ο Βασιλιάς των ριάλιτι. Ξέρει να βρίσκει το χρήμα σε ιδέες για μελλοντικές παραγωγές.

Στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα ανεβάσει φυσικά το survivor 5, το TOP CHEF, το “Κάτι παραψήνεται“.  Αλλά έχει στα σκαριά μια ακόμα ιδέα του να την πραγματοποιήσει.

Και αυτό πραγματικά θα είναι ο αρχηγός όλων των ριάλιτι. Το όνειρο του ανδρικού πληθυσμού.

 Τι πάει να κάνει ο Ατζούν. Να κατεβάσει τριάδα φωτιά ΤΟΥΝΗ – ΠΑΝΑΞΙΩΤΑΡΟΥ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗ.

Η σκέψη του Τούρκου παραγωγού είναι να κάνουν την παραγωγή στο My Style Rocks All Star,.  Με σκοπό να βάλουν μέσα τις πιο διάσημες παίχτριες που έχουν περάσει από το σόου.

Δεν είναι και το πιο εύκολο αλλά ο Ατζούν αν του μπει κάτι δεν το αφήνει έτσι.

Ατζούν είμαστε μαζί σου και περιμένουμε γρήγορα εξελίξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ