Ας πιάσουμε και τα ευχάριστα γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε ρε παιδί μου.

Πρώην παίκτης του «Survivor» Πάνος Αργιανίδης αφού αρχικά ήθελε να αυτοκτονήσει τελικά βρέθηκε για ψυχιατρική παρακολούθηση. Λίγες ημέρες πριν ο Ατζούν είχε μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Η αιτία ήταν το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι έχει αρκετές κακώσεις και είχε σπάσει το ένα χέρι του.

Ας πιάσουμε και τα ευχάριστα γιατί πολύ μαυρίλα έπεσε ρε παιδί μου.

Διπλή χαρά αφού έχουμε μια εγκυμοσύνη αλλά και έναν γάμο που μέχρι στιγμής είναι επτασφράγιστο μυστικό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Vanda’s Blog του Youweekly.gr πρόκειται για την σύντροφο πολύ αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή, ο οποίος πέρασε και από ριάλιτι.




Αυτός ο τραγουδιστής παντρεύεται και θα γίνει μπαμπά για πρώτη φορά.

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου, τον οποίο είδαμε και στο Survivor 4. Μπορεί στο παιχνίδι να έμεινε λίγες σχετικά εβδομάδες, ωστόσο, κατάφερε να αποσπάσει πολλά σχόλια από τα social media.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες, ο αγαπημένος Σάκης, που εδώ και 7 μήνες περίπου έχει σχέση με την Λαμπρινή Πλεύρη, η οποία είναι γυμνάστρια, πολύ σύντομα θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, αφού η κοπέλα είναι έγκυος! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, ο τραγουδιστής και παντρεύεται και θα γίνει μπαμπάς!

Εγώ θα του ευχηθώ με το καλό και καλά στέφανα!

survivor all star (1)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ