Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που είχε ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα από τα social media, ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο μαζί με νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιποιήθηκε.

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να διοργανώσει το Survivor All Star που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το νέο Survivor ετοιμάζεται και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους. Αλλά θα είναι μόνο αυτοί;

Μετά από τοχαίο ατύχημα που είχε ο Ατζούν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Η αιτία ήταν το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και μάλιστα είχε αρκετές κακώσεις και ένα σπασμένο χέρι.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος παραγωγός, την ώρα που οδηγούσε το δίκυκλό του συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Στάθηκε πολύ τυχερός και γλύτωσε τα χειρότερα.

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο που είχε ο Ατζούν Ιλιτζαλί μέσα από τα social media, ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο μαζί με νοσηλευτικό προσωπικό που τον περιποιήθηκε.

Έκανε και την πρώτη του δήλωση, για τους γιατρούς, αλλά και για την μεγάλη αγάπη του κόσμου , προς το πρόσωπο του.

«Το έντονο ενδιαφέρον και η αγάπη που εισέπραξα σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας μου, με έκανε πολύ χαρούμενο. Μπορεί να έχω πετύχει στην επαγγελματική μου ζωή, αλλά αυτή η αγάπη είναι ανεκτίμητη. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ευτυχία που μου δώσατε θα μου επιτρέψει να ανακάμψω το συντομότερο δυνατό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Πολλες ανοιχτές υποθέσεις τον περιμένουν αφού το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του καθώς βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για την επιλογή των παιχτών στο All Star Survivor!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ