Σίγουρα μια θλιβερή εξέλιξη για τον πρώην παίχτη του παιχνιδιού επιβίωσης.

Πρώην παίκτης του «Survivor» απειλούσε να αυτοκτονήσει. Είχε κλειστεί σε τουαλέτα στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου, ενώ  δεν έφερε μαζί του κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Έχει μεταφερθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.

Συνελήφθη ο πρώην παίκτης του Survivor Πάνος Αργιανίδης που απειλούσε να αυτοκτονήσει, ταμπουρωμένος στα ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι. Έριχνε χλωρίνη στους αστυνομικούς.

Ο πρώην παίχτης του Survivor, ο οποίος έγινε γνωστός ως μάνατζερ ράγκμπι είχε κλειστεί στον δεύτερο όροφο του κτηρίου και απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Πάνος Αργιανίδης εργάζεται στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου ως υπεύθυνος ασφαλείας τους κτηρίου. Μάλιστα εντύπωση έχει προκαλέσει και το γεγονός πως ο Πάνος Αργιανίδης είχε κατεβάσει, τις τελευταίες ώρες, τον λογαριασμό του στο Instagram!

Όπως είπαν βρισκόταν σε κρίση και έσπαγε ό,τι υπήρχε μέσα στον χώρο. Άνδρες της πυροσβεστικής είχαν ανέβει με σκάλα από την εξωτερική πλευρά και προσπαθούσαν να του μιλήσουν με ντουντούκες.

Τελικά, λίγο πριν τις 10 το πρωί ο Πάνος Αργιανίδης βγήκε από τα ΕΛΤΑ και κατευθύνθηκε προς το ΑΤ Διονύσου. Ο Εισαγγελέας αποφάσισε να μπει για ψυχιατρική παρακολούθηση.

Σίγουρα μια θλιβερή εξέλιξη για τον πρώην παίχτη του παιχνιδιού επιβίωσης.




Τροχαίο ατύχημα ο Ατζούν

Ο Ατζούν αλλάζει το Survivor. Η προσπάθεια του Ατζούν και των συνεργατών του στρέφεται στο να διοργανώσει το Survivor All Star που τόσο πολύ επιθυμεί να γίνει πραγματικότητα.

Το νέο Survivor ετοιμάζεται και θα συμμετέχουν παίκτες που ξεχώρισαν από το 2017 έως σήμερα για τις επιδόσεις και για τη δημοφιλία τους. Αλλά θα είναι μόνο αυτοί;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι αυτή την ώρα, ο Ατζούν έχει μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης. Η αιτία ήταν το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και μάλιστα διαπιστώθηκε ότι έχει αρκετές κακώσεις και έχει σπάσει το ένα χέρι του.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο Τούρκος παραγωγός, την ώρα που οδηγούσε το δίκυκλό του συγκρούστηκε με όχημα που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Οι τελευταίες πληροφορίες από την γειτονική χώρα αναφέρουν ότι στάθηκε πολύ τυχερός και γλύτωσε τα χειρότερα.

Να του ευχηθούμε περαστικά και γρήγορα σιδερένιος.

Πολλες ανοιχτές υποθέσεις τον περιμένουν αφού το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του καθώς βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο για την επιλογή των παιχτών στο All Star Survivor!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ