Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο, Μπενζεμα, Τιάγκο Σίλβα, η Εθνική Αγγλίας και αρκετοί που μας ξεφεύγουν. Το παρόν έδωσαν και πιλότοι της Formula 1.

Το τρελό μπάτσελορ στη Μύκονο της Ιβι Γκετί, δισέγγονης του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί

Ξεσάλωσε στη Μύκονο μία από τις διασημότερες κληρονόμους του πλανήτη.  Γιορτάζοντας με τις ξαδέλφες και τις φίλες της πριν «φορέσει κουλούρα», σύμφωνα με το δημοσίευμα της espresso.

Η Ιβι Γκετί, δισέγγονη του μεγιστάνα του πετρελαίου Ζαν Πολ Γκετί και κόρη του προσφάτως εκλιπόντος Τζον Γκίλμπερτ Γκετί.  Ήταν τόσο χαρούμενη, που τα έδωσε όλα στην πίστα γνωστού κλαμπ, διασκεδάζοντας με ημίγυμνους χορευτές και drag queen.

Η 26χρονη, που κάνει καριέρα μοντέλου και έχει κληρονομιά που ξεπερνά τα 4.200.000.000 ευρώ.  Επέλεξε το νησί των ανέμων για να διοργανώσει το περασμένο Σαββατοκύριακο το μπάτσελορ πάρτι της εν όψει του γάμου της τον Νοέμβριο με τον Βρετανό επιχειρηματία Τόμπι Ενγκελ. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους χιλιάδες διαδικτυακούς της φίλους. Αναρτώντας στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι. Σχολίασε, δε, ότι επρόκειτο «για το καλύτερο μπάτσελορ πάρτι που διοργανώθηκε ποτέ».

Τα έδωσε όλα η Ίβι

Η διασκέδαση ξεκίνησε πάνω σε σκάφος. Φορώντας ένα αέρινο ολόλευκο φόρεμα που έμοιαζε σαν νυφικό, η 26χρονη αρχικά φωτογραφήθηκε «σόλο».

Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία με τις ξαδέρφες της Βανέσα Γκετί και Ιζαμπελ Γκετί.  Αλλά και με τις φίλες της Κέρι Αλισον και Βανέσα Γουάιμπελ.  Πόζαραν δίπλα της στο σκάφος, αναδεικνύοντας τα οπίσθιά τους.

Αυτό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ακολούθησε στο κλαμπ Jackie O’ Mykonos.  Όπως παραδέχτηκε η Ιβι Γκετί, «χόρευα στην πίστα ολόκληρη τη νύχτα». Σε βίντεο που ανάρτησε, δε, φαίνεται να απολαμβάνει τον χορό της με έναν γυμνόστηθο άντρα με καλογυμνασμένο κορμί.

Η βραδιά στο Jackie O’ Mykonos ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα. Το ξεσάλωμα της Ιβι Γκετί και των τεσσάρων νεαρών που θα είναι οι παράνυφές της στον γάμο είχε συνέχεια στη λιμουζίνα. Το πάρτι συνεχίστηκε την επόμενη ημέρα στο παραλιακό μπαρ του κέντρου.  Το βράδυ στην παρέα προστέθηκε και ο αρραβωνιαστικός της Ιβι.  Χόρεψαν ακούγοντας το «Celebrate» ερμηνευμένο από drag queen.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ