Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο, Μπενζεμα, Τιάγκο Σίλβα, η Εθνική Αγγλίας και αρκετοί που μας ξεφεύγουν.

Η σειρά του Chris Brown και της Montana Brown

Η Βρετανίδα τηλεπερσόνα εξαργυρώνει ακόμη τη συμμετοχή της στο σόου, που ήταν κάτι ανάμεσα σε «Power Of Love» και… «Bachelor».(Δημοσίευση της Espresso)

Η ίδια άλλωστε φροντίζει να στρέφει διαρκώς τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, ακόμη και μετά το παιχνίδι, είτε με διαφόρων ειδών ροζ σκάνδαλα είτε με τις κατά καιρούς σχέσεις της, όπως με τον πρώην παίκτη του ράγκμπι Mark O’Connor, με τον οποίον σεργιάνισε τα ελληνικά νησιά μεταξύ άλλων και τη Μύκονο.

montana brown enjoys the hot greek sunshine on her romantic holiday with boyfriend mark o connor in mykonos 0 montana brown enjoys the hot greek sunshine on her romantic holiday with boyfriend mark o connor in mykonos 1 montana brown enjoys the hot greek sunshine on her romantic holiday with boyfriend mark o connor in mykonos 2

Το ζευγάρι που διέμενε σε πολυτελές ξενοδοχείο δεν «γλίτωσε» από τους παπαράτσι. Η Montana, όμως, φρόντιζε να γεμίζει τους λογαριασμούς της στο Instagram με φωτογραφίες.
Η τηλεπερσόνα ποζάρει με μικροσκοπικά μπικίνι, έχοντας τις περισσότερες φορές για φόντο το απέραντο γαλάζιο. Χρέη φωτογράφου έκανε πάντα ο σύντροφός της, για τον οποίον τα βρετανικά ταμπλόιντ έχουν γράψει κατ’ επανάληψη ότι τον… σέρνει από τη μύτη!

«Αναστατώνει» τις Κυκλάδες η Μις Υφήλιος Ολίβια Κούλπο

Συνεχίζει να απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι στις Κυκλάδες η Ολίβια Κούλπο και μετά τη Σαντορίνη έριξε «άγκυρα» στην Ιο.

Η Μις Υφήλιος 2012, που κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ εμφανιζόμενη σε ταινίες όπως η κωμωδία «I Feel Pretty», μοιράστηκε με τους σχεδόν 5.000.000 followers στο Instagram καυτές φωτογραφίες από την παραμονή της στο νησί του φωτός κάνοντας την καλύτερη διαφήμισή του.

Το μοντέλο με τις δεκάδες φωτογραφίσεις στα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του πλανήτη, που βρίσκεται στην Ιο μαζί με τις αδερφές της Σοφία και Αουρόρα, ξεκίνησε αναρτώντας βίντεο στο οποίο φορώντας μικροσκοπικό κόκκινο μπικίνι κάνει βουτιά στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου «Calilo» στην παραλία Παπά. Η 29χρονη που μετατράπηκε σε σειρήνα κολυμπώντας στην πισίνα φρόντισε να αναδείξει τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, αλλά και την εντυπωσιακή θέα του νησιού. «Καλωσορίσατε στο @calilo_ios» έγραψε στο σχόλιο που συνοδεύει τις φωτογραφίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ