Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο, Μπενζεμα, Τιάγκο Σίλβα, η Εθνική Αγγλίας και αρκετοί που μας ξεφεύγουν. Αλλά το παρόν έδωσαν και πιλότοι της Formula 1.

Η σειρά της Formula 1 με Σαρλ Λεκλέρκ και Ράσελ

Δεν πατάει γκάζι στα Γκραν Πρι της Formula 1, αλλά ήρθε φουριόζος και… γκαζωμένος για χλιδάτες διακοπές στην κοσμοπολίτικη Μύκονο! Το νέο αστέρι της F1, που φλερτάρει με τη μόδα και την καλή ζωή ανελλιπώς. Πλέον είναι ο νέος διάσημος «κάτοικος» του νησιού των ανέμων!

Μύκονος on fire sports365.gr (4)

Δεν είναι άλλος από τον πιλότο της Ferrari Σαρλ Λεκλέρκ.  Επιβιβάστηκε στη Ρώμη σε λίαρ τζετ και προσγειώθηκε στο νησί των ανέμων.  Να διασκεδάσει και να περάσει στιγμές ξεγνοιασιάς!

Στο Νammos

Ο πιλότος και ανερχόμενος σταρ των αγώνων ταχύτητας δεν έχασε ούτε λεπτό.  Με το που πάτησε το πόδι του στη Μύκονο, πήγε στο Nammos έχοντας στο πλευρό του την influencer Σαρλότ.  Αρκετοί θαμώνες μόλις έμαθαν ποιος είναι άρχισαν να τον βγάζουν φωτογραφίες την ώρα που αυτός λικνιζόταν υπό τους ήχους της dance μουσικής!

Ο Λεκλέρκ, ο οποίος πέρυσι ήταν ο κεντρικός πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Armani, συναντήθηκε με το… καλημέρα με τον φίλο του Κώστα Μαστοράκη.  Ο οποίος είχε φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες για τη διαμονή του στο νησί.

H φιλία του 22χρονου Μονεγάσκου πιλότου με τον Ελληνα επιχειρηματία μόνο τυχαία δεν είναι. (ίσως είναι και ο μοναδικός συμπατριώτης μας που ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό προσφωνεί με το μικρό του όνομα) Ο Κώστας Μαστοράκης έχει ταυτιστεί με τη F1, αφού είναι ο εκπρόσωπος της ποδοσφαιρικής ομάδας των οδηγών της Formula στην Ελλάδα.  Συμμετέχει στην οργάνωση των περισσότερων αγώνων φιλανθρωπικού χαρακτήρα! Ετσι, λοιπόν, ο κύριος Μαστοράκης έχει αναλάβει τα της διαμονής του Λεκλέρκ και είναι η «σκιά» του πιλότου με τους 3.000.000 ακολούθους στο Instagram!

Μύκονος on fire sports365.gr (4)

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός Ματέο Πεσίνα

Τη Μύκονο, όμως, για τις διακοπές του επέλεξε και ένας άλλος εκπρόσωπος των σπορ. Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός της Αταλάντα Ματέο Πεσίνα γεμίζει τις μπαταρίες του στις ξαπλώστρες γνωστού beach bar, πριν επιστρέψει στο Μπέργκαμο για τη έναρξη του Καμπιονάτο και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του!

Έφυγε ο μπαμπάς και ήρθε η κόρη

Οσο για την κόρη του Ερος Ραμαζότι, Ορόρα (καρπός του έρωτα του τραγουδιστή με τη Σουηδέζα Μισέλ Χούζνικερ); Η 19χρονη ηθοποιός, μοντέλο και παρουσιάστρια περίμενε να… φύγει ο πατέρας της από το νησί των ανέμων για να γευτεί και εκείνη τις ομορφιές του νησιού μαζί με την παρέα της!

Μύκονος on fire sports365.gr (4)

Μάλιστα, άνθρωπος της «Espresso» την πέτυχε στο εστιατόριο Cantera, όπου είχε τετ α τετ με τον Μάνο Κατσαμπούρη, με την Ορόρα να είναι ιδιαίτερα κεφάτη και να δείχνει προτίμηση στις ταρτάρ κροκέτες, στο καρπάτσιο και στα ρολά σούσι με γεύση Caesar’s!Τα πρωινά, πάντως, η κόρη του Ραμαζότι αφήνεται στα χάδια του ήλιου, παίζοντας με τα καταγάλανα νερά των παραλιών!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ