Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο, Μπενζεμα, Τιάγκο Σίλβα, η Εθνική Αγγλίας και αρκετοί που μας ξεφεύγουν. Το παρόν έδωσαν και πιλότοι της Formula 1. Και πάρα πολλοί ακόμα…

Αλλά έχουμε δει και διάφορες άλλες προσωπικότητες. Όπως αυτές οι κυρίες….

Συμμορία από…πονηρές Ιταλίδες που κυκλοφορούσαν ημίγυμνες φορώντας… στρινγκ, έστησαν κολπο και έκλεβαν ανυποψίαστα θύματα προσεγγίζοντας τους με… ερωτική διάθεση.

Οι δύο κοπέλες όμως την πάτησαν!

Σε μία από τις “επιχειρήσεις” τους, μέσα στο beach bar SantAnna, επιχείρησαν να ρίξουν τα δίχτυα τους σε δύο ομοεθνείς τους.

Για κακή τους τύχη όμως ήταν Ιταλοί καραμπινιέροι. Που μάλιστα βρίσκονταν σε διακοπές.

Αμεσως ενημερώθηκαν άπαντες και η Αστυνομία τις “τσίμπησε”. Βάζοντας τέλος στην …συμμορία, που διατηρούσαν μαζί με άλλα 2 άτομα που έκαναν τους τσιλιαδόρους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ