Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Τι “άγγελοι της πασαρέλας”, σταρ του […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Τι “άγγελοι της πασαρέλας”, σταρ του ποδοσφαίρου, αλλά και του Χόλιγουντ. Κροίσοι, Κληρονόμοι τρελών περιουσιών, και φυσικά πολλοί πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες σε ροζ σκάνδαλα.

Έχουμε δει τους Χέιλι και Τζάστιν Μπίμπερ, Ντέμι Μουρ και Ράμερ Γουίλις, Κέιτ Χάντσον, Νικόλ Σέρζινγκερ, Τομ Χανκς, Τζεφ Μπέζος καλ. Πρόσφατα είχαμε τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, και Μπαπέ με Ζορζίνιο, Μπενζεμα. Είδαμε την Εθνική Αγγλίας, τον πρωταθλητής Ευρώπης Τιάγκο Σίλβα και αρκετοί που μας ξεφεύγουν.

Αλλά είχαμε νέες αφίξεις. Και τι αφίξεις. Σωστοί “πειρασμοί”

Μιλάμε για την Ραφαέλα Φίκο, που την θυμόμαστε όταν ξεσάλωνε στα μπούνγκα μπούνγκα πάρτι του Μπερλουσκόνι. Για να σας τα θυμίσουμε όλα, να μην σας ξεφεύγει τίποτα. Έίναι αυτή που μόλις είχε βγει από το Ιταλικό Big Brother, είχε βγάλει στην δημοπρασία την παρθενιά της για 1.000.000 ευρώ.

Αλλά έφτασε κατευθείαν από το Σαν Τροπέ με ιδιωτικό αεροσκάφος παρακαλώ, η Βικτόρια Σίλβστεντ.  Ξέρετε το πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret και επίσης πρώην «κουνελάκι» του «Playboy».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ