Ελλάδα – Η χώρα μας όχι για να το παινέψουμε, αλλά είναι ένας από τους παραδείσους του πλανήτη μας, αλλά και η διαφήμιση δεν κάνει κακό για να αυξηθεί ο τουρισμός μας, ειδικά την εποχή μετά τον κορονιό, που ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τα έσοδα από τον τουρισμό. Οι αστέρες του Χόλυγουντ «ψηφίζουν» Ελλάδα […]

Ελλάδα – Η χώρα μας όχι για να το παινέψουμε, αλλά είναι ένας από τους παραδείσους του πλανήτη μας, αλλά και η διαφήμιση δεν κάνει κακό για να αυξηθεί ο τουρισμός μας, ειδικά την εποχή μετά τον κορονιό, που ήταν ένα μεγάλο πισωγύρισμα για τα έσοδα από τον τουρισμό.

Οι αστέρες του Χόλυγουντ «ψηφίζουν» Ελλάδα

Κακά τα ψέματα με τα οικονομικά μας να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση ο τουρισμός είναι μια αχτίδα φωτός για μια μικρή ανάκαμψή, αλλά το κυριότερο να έχουν δουλειά πολλοί Έλληνες.

Μεγάλη διαφήμιση

Την Ελλάδα επιλέγουν για τις διακοπές τους διάσημοι αστέρες του Χόλυγουντ και τραγουδιστές, με εκατομμύρια followers σε όλο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε μια τεράστια έμμεση διαφήμιση της χώρας μας σε εκατομμύρια κόσμο που ακολουθούν τα ινδάλματα τους.

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ