Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Τέζα όλοι, αλλά αναγκαίο […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Τέζα όλοι, αλλά αναγκαίο κακό

Μεγάλο σοκ για όλους όσους είναι στο κοσμοπολίτικο νησί μετά τα νέα αυστηρά μέτρα που πήρε η επιτροπή για την Μύκονο. Τραβάνε τα μαλλιά τους, αφού μιλάμε για μια έξαρση του τουρισμού, αλλά από την άλλη γίνεται και ο κακός χαμός με τα νέα κρούσματα, και η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Από το Σάββατο 17/7 είχαμε αυστηρά μέτρα και οι επιχειρηματίες με τους celebrities του νησιού κυριολεκτικά είναι στα κάγκελα.

Μεγάλο το βάσανο τους, και θα τους καταλαβαίναμε και εμείς, αλλά δυστυχώς για εμάς έχουμε πιο σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα μας. 

Κύματα οργής στις… ξαπλώστρες των beach bars της Μυκόνου.  Από τους celebrities και τους λοιπούς λουόμενους να λιάζονται ζαλισμένοι όχι από τον ήλιο αλλά από τη… σφαλιάρα των μέτρων που τους έριξε ο Χαρδαλιάς και η επιτροπή των επιστημόνων.(Από την Espresso)

Και αν κάποιοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, πολλοί είναι οι τουρίστες που φεύγουν για… άλλες πολιτείες. Αφήνοντας πίσω τους το νησί των ανέμων, ενώ κάποιοι άλλοι τριγυρνούν στα «βουβά» Ματογιάννια με ένα ποτήρι μπίρα στο χέρι!

Στα κάγκελα οι celebrities

Οπως ο Snik που ταξίδεψε στον κοσμοπολίτικο προορισμό, όπου βρίσκεται ήδη για διακοπές η πρώην του Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Βλέπετε, η παρουσιάστρια με το που έπεσε η αυλαία του «Pop Up» ριλαξάρει με την αδελφή της Μαριλένα στο νησί των ανέμων. Λέτε να έχουμε καμιά τυχαία συνάντηση των δύο πρώην στα «σιωπηλά» στενά της Χώρας;

Μύκονος on fire sports365.gr (1)

Αυτός πάντως που προσπαθεί να μη χάσει το κέφι του είναι ο διεθνής Αγγλος ποδοσφαιριστής Κάιλ Γουόκερ. Δείχνει ξετρελαμένος με τα beach bars του νησιού, παρά το γεγονός ότι η μουσική είναι «απαγορευμένο είδος!» Ο σταρ των γηπέδων, μετά τις ερωτικές ατασθαλίες και το κάζο στον τελικό του Euro, φαίνεται να επουλώνει στη Μύκονο τις πληγές του. Αυτές που προκάλεσε το προηγούμενο διάστημα στη σχέση του με την αρραβωνιαστικιά του Ανι Κίλνερ.

Το ζευγάρι εθεάθη να πίνει τα κοκτέιλ του στην πισίνα γνωστού beach bar.  Αλλά οι παπαράτσι να μην αιχμαλωτίζουν ωστόσο στον φακό τους τα τρία παιδιά του. (το μικρότερο, ο 14 μηνών Κάιρο, είναι ο καρπός ενός παράνομου ειδυλλίου που είχε ο ποδοσφαιριστής με τη Βρετανίδα σταρ ριάλιτι Λορίν Γκούντμαν)! Η Κίλνερ τον συγχώρεσε και εκείνος την έχει στα όπα όπα και στο νησί των ανέμων!

Αυτοί πάντως που έχουν χάσει το κέφι τους είναι οι εγχώριοι celebrities, που δεν κρύβουν την οργή τους για το τοπικό lockdown!

Έξαλλος ο Αντώνης Ρέμος

Πρώτος από όλους ο Αντώνης Ρέμος που, όπως γράψαμε και στο χθεσινό φύλλο, τα έχωσε άγρια, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Από τη στιγμή που το καράβι βρίσκεται σε καταιγίδα η λύση δεν είναι να σβήσεις τη μηχανή! Ποιος ο λόγος να κλείσει η μουσική;

Ολοι εμείς που εμβολιαστήκαμε και κάναμε το σωστό μετά από αυτά τα μέτρα φαίνεται πως δεν κάναμε το σωστό.  Όταν θεωρείς έναν χώρο ότι είναι αμιγώς για εμβολιασμένους δεν μπορείς να λες ότι θα έχεις 75% χωρητικότητα, αλλά απαγορεύεται να σηκωθείς και να διασκεδάσεις. Ολα αυτά αποτρέπουν και τους τελευταίους δύσπιστους να κάνουν το εμβόλιο. Εκεί έχει γίνει το λάθος.

Επρεπε να παρθούν πιο σοβαρές αποφάσεις. Παρέδωσαν τα “κλειδιά” στους γιατρούς  και καλώς, γιατί οι γιατροί παίρνουν τις αποφάσεις.Αλλά για να προχωρήσει η κοινωνία δεύτερο καλοκαίρι θα έπρεπε να παρθούν άλλες αποφάσεις, ώστε να διευκολύνεται ο κόσμος».  Ο τραγουδιστής και συνέχισε λέγοντας: «Τον πόνο θα τον δουν κάποιοι μετά τις εκλογές»!

Η θύελλα των αντιδράσεων όμως συνεχίζεται (με τους επιχειρηματίες να είναι στα κάγκελα). Μετά τον Αντώνη Ρέμο και η Χριστίνα Παππά, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης στο νησί, δεν έκρυψε την οργή της!

«Είναι άδικο»

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» στο Open τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι σαν να τιμωρείται το νησί που δίνει τον χρόνο 3,8 δισ. στο κράτος. Ολα τα νησιά θα έχουν σε λίγο πρόβλημα, αλλά είναι σαν να γίνεται διάκριση. Στενοχωριέμαι για όλους τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό και είναι αντισυνταγματικό να κόβεται μόνο το νησί της Μυκόνου, όταν ο ιός υπάρχει και σε άλλα νησιά.

Αν το θέμα μας είναι τα εμβόλια θα έπρεπε να έχουν πάρει τα μέτρα τους. Οι περισσότεροι ξένοι που έρχονται, έρχονται με χαρτί ταυτοποίησης εμβολιασμού. Είναι άδικο! Στοχοποιείται αυτό το νησί συνέχεια. Στην Ελλάδα είναι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα» είπε η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας!

«Είστε για γέλια!»

Και ο Θάνος Πετρέλης δεν μπόρεσε να κρύψει την οργή του για την απόφαση της κυβέρνησης να «λουκετάρει».  Ξέσπασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram: «Eίστε για γέλια! Σοβαρευτείτε!

Ανοίξαμε, δεχόμαστε τουρίστες κανονικά, ο κόσμος κανονίζει διακοπές, οι επιχειρήσεις ανοίξανε για να δουλέψουν επιτέλους αυτό το καλοκαίρι. Λέτε στον κόσμο να εμβολιαστεί και όλα θα είναι κανονικά και ξαφνικά κλείνετε τη Μύκονο (και σίγουρα τις επόμενες ημέρες όλη την Ελλάδα).

Πείτε από την αρχή, είμαστε κλειστά και αυτό το καλοκαίρι! Να ξέρει ο κόσμος τι να κάνει. Ξεφτιλιζόμαστε και στο εξωτερικό όταν καλούμε κόσμο στη χώρα μας και μόλις φτάσουν τους κρατάμε κλεισμένους.

Αξιοπρέπεια μηδέν» έγραψε ο Θάνος Πετρέλης, εισπράττοντας τα «μπράβο» από τους ακολούθους του για το γεγονός ότι είπε τα πράγματα με το όνομά τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι