Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Ξέρεις τι είναι να […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Ξέρεις τι είναι να λες στους Μυκονιάτες για lockdown τέτοια περίοδο που έχουν δύο και τρεις μετρητές χαρτονομισμάτων για να μετράνε το χρήμα. Στη πιο καυτή γωνία του πλανήτη να απαγορεύεις την μουσική, τον χορό, το ξενύχτι, δηλαδή την διασκέδαση. Και τι είναι Μύκονος χωρίς διασκέδαση;

Αποφάσισαν λοιπόν Lockdown στην Μύκονο.

Από το Σάββατο 17/7 είχαμε τα αυστηρά μέτρα λόγω της ανησυχητικής τοπικής έξαρσης της επιδημίας κατά τα τελευταία 24ωρα.  

Τέλος η μουσική, τα πάρτι, τέλος η κυκλοφορία  01.00 το βράδυ έως 06.00.\

Και λοιπόν; Άλλαξε τίποτα;

Το νησί την Κυριακή ήταν όπως κάθε άλλη ημέρα!

Το MEGA έχει εξασφαλίσει αποκλειστικά πλάνα από πάρτυ σε νυχτερινά μαγαζιά του νησιού και βίλες τα οποία έγιναν χθες βράδυ μετά την επιβολή του μίνι λοκ ντάουν στο νησί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ