Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες. Η Μύκονος κρατάει δυνατά […]

Είναι γνωστό ότι στον πλανήτη Μύκονος υπάρχει άλλος Θεός, και ζουν μια διαφορετική ζωή. Ένα σημείο που κάθε καλοκαίρι είναι από τα κέντρα ενδιαφέροντος του πλανήτη για χιλιάδες επώνυμους από από γωνιά της γης.  Θέλουν κάνουν τα δικά τους σε ένα μέρος που μπορείς να βρεις και να κάνεις ότι θες.

Η Μύκονος κρατάει δυνατά κόντρα σε όλα. Παρά τα μέτρα, τα προβλήματα στις μετακινήσεις και ένα σωρό άλλα θέματα λόγω κορονοϊού, παραμένει στις καρδιές των celebrities.(Από το δημοσίευμα του gossip-tv)

Lionel Richie

Μύκονος on fire sports365.gr

Δεν ήταν ούτε ένας ούτε δύο οι διάσημοι που βρέθηκαν στο νησί των Ανέμων μέχρι στιγμής.  Αρκεί μόνο να αναφέρουμε πως ο Lionel Richie, ο θρύλος των 80s έκανε διακοπές εκεί πριν από μερικές εβδομάδες με όλη την οικογένειά του.

Justin Bieber

Μύκονος, Μήλος, Πάρος, Ίος, Κουφονήσια και ξανά Μύκονος. Η κρουαζιέρα του Justin Bieber στις Κυκλάδες με υπερπολυτελή θαλαμηγό. Την νοίκιαζε αντί €250.000 την εβδομάδα ήταν για τον ίδιο και τη σύζυγό του ένα όνειρο και έδειξαν να περνούν πολύ καλά.

Μύκονος on fire sports365.gr

Το μήκους 55 μέτρων με όλες τις luxury ανέσεις γιοτ έριξε άγκυρα στο νησί των Ανέμων.  Ο σούπερ σταρ της ποπ μουσικής μαζί με την σύζυγό του Hailey βγήκαν βόλτα στα γραφικά Ματογιάννια.

Το ζευγάρι καθ’ όλη τη διάρκεια συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες που ζήτησαν από τους φωτογράφους να μην τους ενοχλήσουν. Ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι, οι δυο τους έκαναν καθημερινά θαλάσσιες βόλτες, απολάμβαναν τα κοκτέιλ τους στα πιο όμορφα μέρη του νησιού.  Αλλά αντάλλασσαν και τρυφερά φιλιά με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Ευγενία Νιάρχου

Μύκονος on fire sports365.gr

Ακόμα μία celebrity που δείχνει να έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί είναι η Ευγενία Νιάρχου. Η χρυσή κληρονόμος επισκέπτεται σχεδόν κάθε καλοκαίρι τη Μύκονο. Το ίδιο έκανε και φέτος, μαζί με την παρέα της. Η κόρη του Έλληνα κροίσου Φίλιππου Νιάρχου και αδελφή του Σταύρου Νιάρχου έχει λατρεία για την Ελλάδα.  Ιδιαίτερα όμως για το νησί των Ανέμων όπου της αρέσει να καταλήγει για ξεκούραση αλλά και διασκέδαση με τους φίλους της.

Στη Μύκονο, όμως εθεάθη να κάνει τις βουτιές και να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο του νησιού και η Ana Beatriz Barros. Κατάφερε να “τρελάνει” τους περαστικούς με το καυτό της μπικίνι.

Ana Beatriz Barros

Ο γάμος της Ana Beatriz Barros με τον Αιγύπτιο πολυεκατομμυριούχο Karim El Chiati στην Μύκονο πριν από πέντε καλοκαίρια άφησε εποχή. Μιλάμε για το μέγεθος της χλιδής του, ενώ απασχόλησε και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης λόγω των VIP προσκεκλημένων που παραβρέθηκαν.  Αλλά και του αστρονομικού ποσού των 5.000.000 ευρώ που λέγεται ότι άγγιξε το κόστος του.

Μύκονος on fire sports365.gr

Έκτοτε το πρώην αγγελάκι της Victoria’s Secret κάνει κάθε χρόνο διακοπές στο σπίτι που διατηρεί η οικογένεια του συζύγου του στο νησί των Ανέμων.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε το εντυπωσιακό μοντέλο προ ημερών να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο Solymar στο Καλό Λιβάδι. Η 39χρονη καλλονή που δεν συνοδευόταν από τον εκλεκτό της καρδιάς της αλλά από φίλους, έκανε πολλά βλέμματα να γυρίσουν!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψυχαγωγία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι