Ο Αμπελ Φερέιρα στη Βραζιλία, άλλαξε άμεσα την εικόνα της Παλμέιρας και ο κόσμος της ομάδας τον έχει πολύ ψηλά. Δεν είναι και λίγο μια ομαδα που προβλημάτιζε πριν πας να την αναλαμβάνεις και έχεις 6/8 νίκες, και η ψυχολογία στο φουλ στην Βραζιλιάνικη ομάδα. Ξεπέρασε και τον μεγάλο Ζορσέ Ζέσους. Ο Αμπέλ κάνει το […]

Ο Αμπελ Φερέιρα στη Βραζιλία, άλλαξε άμεσα την εικόνα της Παλμέιρας και ο κόσμος της ομάδας τον έχει πολύ ψηλά. Δεν είναι και λίγο μια ομαδα που προβλημάτιζε πριν πας να την αναλαμβάνεις και έχεις 6/8 νίκες, και η ψυχολογία στο φουλ στην Βραζιλιάνικη ομάδα. Ξεπέρασε και τον μεγάλο Ζορσέ Ζέσους.

Ο Αμπέλ κάνει το τρίτο καλύτερο ξεκίνημα μη Βραζιλιάνου προπονητή σε ομάδα της χώρας της σάμπα. Μετά τη νίκη επί της Ατλέτικο Παραναένσε έχει απολογισμό έξι νίκες σε οκτώ αγώνες (έναντι μιας ισοπαλίας και μιας ήττας)

Έχει κάνει το τρίτο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία ως ξένος τεχνικός και τον ξεπερνούν μόνο ο Αργεντινός Χόρχε Σαμπαόλι (εφτά νίκες – μια ισοπαλία στην Ατλέτικο Μινέιρο) και ο Γερμανός Λόταρ Ματέους (έξι νίκες – δύο ισοπαλίες στην Ατλέτικο Παραναένσε).

Πλήρωσε… κας για τον Φερέιρα η Παλμέιρας» - Sfina.gr

Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας τον ρώτησαν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι και αυτός του απάντησε: Ο κανόνας των 24 ωρών.

Τι είναι αυτός ο κανόνας δηλαδή ζήτησαν αν μάθουν και ο Αμπέλ τους είπε το μυστικό του:

“Δεν θα νικάμε πάντα. Θα κάνουμε, όμως τα πάντα για να νικάμε. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στη δουλειά μας, τους λέω να συνεχίσουν με την ίδια πειθαρχία. Εφάρμοσα αυτό που συνηθίσω να λέω τον κανόνα των 24 ωρών. Είτε χάνεις, είτε νικάς, έχεις 24 ώρες να κλάψεις ή να γιορτάσεις. Δεν υπόσχομαι τίτλους. Υπόσχομαι δουλειά, οργάνωση και ομαδικότητα”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ