Μπουνιές έπαιξαν ο βοηθός του Άμπελ Φερέιρα, Ζοάο Μαρτίνς με τον αντιπρόεδρο της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, μετά τον τελικό του Βραζιλιάνικου Super Cup. H «Φλα» κατέκτησε τον εν λόγω τίτλο στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, νίκησε στα πέναλτι την Παλμέιρας με 6-5 (2-2 η κανονική διάρκεια), κατακτώντας το τρόπαιο. Ο αγώνας έγινε το απόγευμα της Κυριακής (11/4), […]

Μπουνιές έπαιξαν ο βοηθός του Άμπελ Φερέιρα, Ζοάο Μαρτίνς με τον αντιπρόεδρο της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, μετά τον τελικό του Βραζιλιάνικου Super Cup.

H «Φλα» κατέκτησε τον εν λόγω τίτλο στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, νίκησε στα πέναλτι την Παλμέιρας με 6-5 (2-2 η κανονική διάρκεια), κατακτώντας το τρόπαιο. Ο αγώνας έγινε το απόγευμα της Κυριακής (11/4), με τον Άμπελ Φερέιρα να μην καταφέρνει να σηκώσει το Super Cup.

Όμως, μετά το τέλος της αναμέτρησης πραγματοποιήθηκε ένα ντροπιαστικό επεισόδιο, με αρκετή ένταση στα αποδυτήρια.

Σύμφωνα με το «ESPN Brazil», ο βοηθός του Άμπελ Φερέιρα, Ζοάο Μαρτίνς, έπαιξε μπουνιές (!) με τον αντιπρόεδρο της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ.

Ο εν λόγω βοηθός ήταν και στον ΠΑΟΚ συνεργάτης του Πορτογάλου.  

Μιλάμε για ένα έντονο επεισόδιο που έλαβε χώρα, ενώ για να ολοκληρωθεί χρειάστηκε η παρέμβαση των σεκιούριτι του γηπέδου.

Το επεισόδιο ξεκίνησε από την έντονη λογομαχία των δύο ανδρών, με τον αντιπρόεδρο να πέφτει από τις σκάλες στο έδαφος. Κάτι το οποίο ο ίδιος ο Μπραζ το αποδίδει σε… σπρώξιμο του βοηθού του Άμπελ Φερέιρα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν