Η κατάσταση με τον κορονοιό σε όλο τον κόσμο είναι ανεξέλεγκτη πλέον, και το ποδόσφαιρο είναι άνω κάτω με τα πολλά κρούσματα ποδοσφαιριστών καθημερινά. Η Παλμέιρας του γνωστού μας από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε να έχει συνολικά 17 ποδοσφαιριστές θετικούς στον ιό. Το κακό είναι ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνει […]

Η κατάσταση με τον κορονοιό σε όλο τον κόσμο είναι ανεξέλεγκτη πλέον, και το ποδόσφαιρο είναι άνω κάτω με τα πολλά κρούσματα ποδοσφαιριστών καθημερινά. Η Παλμέιρας του γνωστού μας από το πέρασμα του στον ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα βρέθηκε να έχει συνολικά 17 ποδοσφαιριστές θετικούς στον ιό. Το κακό είναι ότι ο αριθμός των κρουσμάτων αυξάνει από βδομάδα σε βδομάδα. 

Ο Πορτογάλος ε΄χει σηκώσει τα χέρια ψηλά με τις τόσες απουσίες και χαρακτηριστική είναι η δήλωση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram:

 «Ο κόσμος βρίσκεται σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη στιγμή, ο ιός είναι ακόμη εδώ και σας ζητώ να διπλασιάσετε την προσοχή σας και να προσέχετε όχι μόνο τους εαυτούς σας αλλά και τον διπλανό σας. Ένα ειδικό αίτημα και σε ολόκληρη την οικογένεια της Παλμέιρας».

Palmeiras acerta Abel Ferreira - Brasil - Jornal Record

Εντυπωσιακή η Παλμέιρας με Φερέιρα

Ο Αμπελ Φερέιρα στη Βραζιλία, άλλαξε άμεσα την εικόνα της Παλμέιρας και ο κόσμος της ομάδας τον έχει πολύ ψηλά. Δεν είναι και λίγο μια ομαδα που προβλημάτιζε πριν πας να την αναλαμβάνεις και κάνεις το 4/4 νίκες, και η ψυχολογία στο φουλ στην Βραζιλιάνικη ομάδα. Ποιο είναι το μυστικό επιτυχίας τον ρώτησαν οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι και αυτός του απάντησε: Ο κανόνας των 24 ωρών.

Τι είναι αυτός ο κανόνας δηλαδή ζήτησαν αν μάθουν και ο Αμπέλ τους είπε το μυστικό του:

“Δεν θα νικάμε πάντα. Θα κάνουμε, όμως τα πάντα για να νικάμε. Οι παίκτες έχουν προσαρμοστεί στη δουλειά μας, τους λέω να συνεχίσουν με την ίδια πειθαρχία. Εφάρμοσα αυτό που συνηθίσω να λέω τον κανόνα των 24 ωρών. Είτε χάνεις, είτε νικάς, έχεις 24 ώρες να κλάψεις ή να γιορτάσεις. Δεν υπόσχομαι τίτλους. Υπόσχομαι δουλειά, οργάνωση και ομαδικότητα”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι